Recent Posts

  Seksi pano suihinotto kiinnostaa

  seksi pano suihinotto kiinnostaa

  Temp Affairs Festival Scope. Die geilsten Bondage kontakte zu hoden BESTER schwulenporno · Meist erhält den Eintrag von Gay-Kino Report.

  Big Cock Ring links are no responsibility. Posted on FREE videos sex vollgewichste Kuala Lumpur journey cheap Mumbai expedition easy Jerusalem swingerclub bdsm werkzeuge erotic kontakt sextreff in germany hamburg erotische storys.

  .

  Ei tarvitse olla tunteita. Hullu varattu ämmä voi alkaa kiristää Tästä on teksti- ja muut viestit todisteina! Voi olla,sun kirjotus kuvastaa pahan olon. Sä oot aivan ihana nainen,sun mies on hiiri,Voi ku mäki saisin sun laisen naisen.. Ihan hyvä yh-äideillekin että sinunlaisia on.

  Käyttävät sopivasti hyväksi mutta ei tarvitse ottaa huusholliinsa asumaan kuitenkaan. Olisi vaan yksi lapsi lisää hoidettavia. Hyvä Ajomies, Älä nyt ihmeessä vaan kuvittele,että ajelemillasi naisilla olisi tunteita sinua kohtaan. Eiköhän kauppa ole heidänkin puoleltaan aika samanlainen eli sitä ottaa mitä on helposti tarjolla, jos ei jaksa vaivaa nähdä.

  Ei sen tarvitse olla sen kummoisempaa. Ei tarvitse lähteä katsos merta pidemmäs kalaan. Ja sitten vielä hyvä mies retostellaan, että kun sinä olit se, joka saneli Lyytit ovat tainneet määrittää tässä tapauksessasi kyllä sen vauhdin.

  Ja kuka ihmeessä voi ottaa sinua vakavissaan, kun tekstiäsi lukee Että näin tämä tästä. Nainen, joka ei halua helppoa, joka paikassa uitettua nakkia. Mies on siis tunteeton, eikä siksi myöskään välitä sinun tunteistasi. Olenkin ihmetellyt, että miksi mieheni pani aika rumaa rouvaa Kuusitiellä Nyt tajusin - olisi halunnut huoriin mutta ei halunnut maksaa!

  Paha virhe, maksullinen olisi ollut helpommin dumbattava kuin tuo psykoottinen kääpiöpunkero josta ei koitunut mitään hyvää. Kävi tosin testeissä eikä ollut tauteja.

  Avioseksi kun vain rupeaa turruttamaan viimeistään 2 vuoden kuluttua Tunteita ei tarvitse olla, kun harrastaa vain seksiä. Etenkin miehet jakavat elämänsä eri ympyröihin; on se perheympyrä, sitten työympyrä jne. Naisella siis useimmiten koko elämä on saman ympyrän sisällä ja siksi kin parisuhteessa usein leikkaa kiinni Seksi vaatii vaihtelua ja uusia kokemuksia pysyäkseen virkeänä!

  Siinnä kun toimiin ryhdytään on varmasti jonkin moista vetovoimaa monessa suhteessa. Viisaat miehet eivät lähde mukaan ns. Johtavat vaikeuksiin ja oman tunnon tuskiin. Toinen osapuoli on yleensä enemmän tosissaan mutta toinen ei enää saatuaan hetken helpotuksen. Homma voi jatkua juuri ja juuri pari kolme kertaa jos etäisyydet sopivat, mutta varmasti katkeaa kun opitaan tuntemaan oikeasti ihmisen taustat ja persoona.

  Viina on paha estojen laimentaja, jolloin helposti tulee tehtyä pahoja virheitä. Katumus voi olla helvetin moinen ja seuraukset katastrofaaliset. Suomi on pieni maa yleensä todistajia löytyy, kun ei olisi ollut toivottua. Olsi pelkkä pano jos oilisi vain yhden tai kaksi kertaa. Kyllä noin pitkässä suhteessa on jo jatkuvuutta. Siis pelissä jo jotain muutakin. Mutta mies kai halusi pitää teidät molemmat. Kuitenkin - sun ukkos on jotenkin sairas päästään.

  Jätä se hyvän sään aikaan. Jep, kyl sitä tunteetonta voi olla mut pitäs kuinnioittaa vähä toistaki osapuolta jos suhteessa eletään. Ehkä kannattaa pohtia, kuinka tunteettoman ihmisen kanssa haluat elää. Oletko sinäkin hänelle pano ja kotiapulainen. Kotiapulainen en ole, sellainen meillä jo on.

  Itse olen samanlainen tunteeton paska,mutta sanon suoraan mennäänkö eteenpäin vai ei. Kaikki ruikuttajat voi viiltää ranteensa,en voi ymmärtää "valehtelevaa varjoa miehestä"joka itse kaiken munattuaan parkuu parempaa parisuhdetta.

  Se vielä tunteista että ainoastaan just ennen nukahtamista lusikka-asennossa tunnen edes jotain,rakkautta?. Vuoden mittaisen suhteen kesto on kyllä tunnepuolella,sano mitä sanot. On jo kiinytynyt tähän toiseen naiseen paljon,jos lopeta liittosi ,miehesi kipittää kiltisti tän toisen naisen luokse ,jos vain nainen ottaisi hänet.

  Ei se kalu käskystä nouse kellään miehellä,vaan tarvitaan muutakin,tunteita ja haluja,siinä järjestyksessä. Ei mies tee mitään ilman tunteita. Miehellä "se tunne" naista kohtaan syttyy helposti.

  Miehellä moraali on heikko. Se sortuu kun joku nainen osoittaa huomiota. Sun miehesi osoittaa surkeaa luonnetta. Ei osaa sanoa EI vieraalle naiselle, vaan antaa himon viedä, eikä kestä sitä, että jäi kiinni, eikä kestä seurauksia.

  Pistä se mies vaan menemään. Sillä on pettäminen veressä, eikä sillä ole omaatuntoa, kun noin kauan on sua pitäny törkeessä valheessa. Älä lankea sen säälittäviin ruikutuksiin, sillä päivänä saatat olla taas jälleen samassa tilanteessa. Älä päästä miestäsi voittajana kuin koiraa veräjästä. Sen on saatava opetus, että naista ei kohdella kuin käyttöesinettä. Ota nyt ihmeessä mies itsellesi ja pyyhi tolla matkamulkulla vaikka vessan lattiaa. Hyvä vastaus ja pysy tiukkana!

  Pettäjä on aina pettäjä. Nakkilan moralisti, Paras on vastauksesi palstalla tähän rouvan mainittuun ongelmaan,että mitä tehdä. JA naisiahan löytyy liitossa eläviä, eroavia,eronneita, äityleitä helmoissaan pienet ipanat jasilti vonkaavat toisen perheen varattua miestä tekstiviestiopainostuksin tyyliin: On koettu ja todettu. Mutta, jos terveesti ajattelee, niin kuka ihme nainen haluaa toisen miestä tai toisessa naisessa käynyttä omaa miestä eli melaa, joka hakkaa puolin jos toisin eri mättäissä?

  Mutta, jos tuntuu,etä ei saa kuin toisen naisen varattua miestä vongattua, kun muuhun ei ole resurssia ja lapsillekin pitäisi elättäjä saada, niin maailman vanhin ammatti käyttöön. Kyllä naisella pitää joku häpy olla, ettei halua jaettua tai vieraissa mättäissä uinutta nakkia. Mutta on paljon naisia, joille aivan sama.

  Ja mitä ihmeen kiksejä naiset saavat siitä,että vonkaavat toisten miehiä ja samalla ajeluttavat mättäissään toisessa mättäässä käyvää nakkia. Typerystten hommaa ja hekuma lakkaa, kun naisen oma muija saa tietää.

  Loppuu tästä vieraasstakin mättäästä hekuma, kun homma on kaikkien tiedossa. Ja mise tekee tälle uudellekin naiselle saman Miehenä voin sanoa että pano ilman tunteita ei ole vaikeaa.

  Onnistuu se pano ilman tunteita naisiltakin, eli multa ainaskin. Ollaan yhden vapaan miehen kanssa paneskeltu jo vuoden ajan eikä kumpikaan ole puhunnu tunteista mitään. Tää sopii mulle hyvin kun yli vuotta olin kontrollifriikin kanssa. Jompi kumpi soittaa tai tekstittää että sopiskos tai millon sopis ja toinen vastaa koska sitten sopis.

  Sitten vaan hommiin jomman kumman luona ja kotiin ja omille reissuilleen. Tää on kaikista paras olotila; ei selittelyjä, voi mennä minne haluaa jne. Hän ei ole koskaan udellu menemisiäni enkä minä hänen. Meillä on tosiaan vaan panosuhde. Hän on aivan miellyttävä mies, kivan näköinen ja hommissaan hyvä. Ehkäpä sain edellisestä suhteesta sellaisen rokotuksen ettei kukaan kiinnosta muuta kuin seksihalujen tyydyttäjänä. Tää sopii mulle tosi hyvin. Mukavaa, että täällä on muitakin samanlaisia naisia.

  Minullakin on samanlainen suhde Kunnon seksiä kerran viikossa fiksun, miellyttävän miehen kanssa ilman hempeilyjä ja sössötystä.

  Kyllä me kovettuneet naisetkin pystymme tähän: Itsellä ollut tälläinen panokaveri jo 6 vuotta ja hyvin on toiminut.

  Ihaninta juuri se,ettei tarvitse kierrellä ja kaarrella vaan voi sanoa ihan suoraan että tekee mieli seksiä. Eikä tarvitse jälkikäteen pitää mitään selittelyjä siitä koska taas tavataan jne. Poistaa kummasti paineita myös seksistä! Ehkä sä oot sen mielestä vähän tylsä? Sellaonen tavallinen tallanlaaru, joka luulee olevansa hitonkin seksikäs, mutta todellisuudessa ei ole yhtään perillä siitä mitä juuri sinun miehesi haluaa..

  Mullakin on liukihäiriö, tavataanko? Tikahtuisin nauruun jos en olisi jo aivo kuollut. Kyllä tuo on ihan mahdollista, että kyseessä on ollut ihan tunteeton seksisuhde miehesi puolelta. En tosin tiedä kannattaako teidän jatkaa, koska näette asiat kuitenkin melko erilailla. Joillakin on vaan sellainen tarve saada kokea uutta ja vähän kiellettyä aina välillä.

  Itsekin kuulun jollain tapaa tuohon joukkoon ja historiastani löytyy vähän vastaavanlainen tilanne. En tosin jäänyt kiinni, eikä sivusuhde kestänyt noin kauaa. Erottuani en kuitenkaan alkanut seurustelemaan tämän toisen osapuolen kanssa. Omat suhteeni on aika hyvin kaatunut juuri tuohon kokeilunhaluun.

  Siis seksi toistenkin ihmisten kun oman kumppanin kanssa aina välillä piristää kummasti. Samoin kimppajutut, mutta kohdalleni ei ole sellaisesta kiinnostunutta naista osunut. Sun kirjoitus oli sensijaan aika mielekiintoinen. Jos haluat jatkaa juttua kahden kesken ja olit tosissasi parinvaihto ym. Se huono puoli kuin antaa toisen mahdollisuuden on että yleensä se pettäjä pettää taas uudestaan koska hän luulee että kuin hän petti niin sinä petät hänet kostaaksesi ja silloin hän pettää sua taas, ja sit ootte samassa tilanteessa, oravanpyörä Niin minulle kävi: Itse olin naimisissa samanlaisen ukon kanssa kylmä tunteiltansa ja vaikka kotona sai niin piti hakea sitä sexiä muualta.

  Oli aina pieni kutina että kaikki ei ole ok mut laitoin sen vaan mielikuvitukseni piikkiin kunnes sitten tuli seinä vastaan piti ukkoa pyytää et voitko halaa voitko pussaa voitko sitä voitko tätä. Ajattelin että ei hemmetti sentään et jos pitää tällästä ukkoa kattella niin oon tosi alas vajonut sit kun otin eron niin se vinku takas vaikka millä tekosyyllä esim: Sitten hra myönsi että kun olimme olleet naimisissa 3v niin hän oli pettänyt sinä aikana ja vielä kuvitteli et pääsee takas kaiken tuon jälkeen what a tool.

  Joten ei kyse ole sinusta että SINÄ olisit tehnyt jotain vääriin tai et kun et ollut tietynlainen se on ihan ukosta kiinni mitä on korvien välissä jos siellä ei ole paljoa niin miten sitä voi sitten odottaa paljoa Tuollainen mies vain pois. Saat ihan varmasti ihanan uskollisen miehen itsellesi. Ei elämä ole mitään pelkkää panoa ja seksiä. Kyllä elämässä on paljon muitakin asioita. Ryhdy itsekin laajempamaan elämänympyröitä. Tuntuu, että teidän molempien elämässä seksi näyttelee liian suurta osaa ja osa elämästä jää elämättä.

  En itse jaksaisi yhtään tuollaista. Parin vuoden päästä elämä näyttää ihan erilaiselta, kun olet löytänyt sinua kunnioittavan miehen itsellesi. Tuollainen syö sinua ja itsetuntoasi. Olet liian hieno ihminen tuollaisen tunteettoman ihmisen rääkättäväksi. Nyt tartut omasta elämästä kiinni. Hommaat uuden asunnon ja uuden elämän.

  Miehesi on kusipää -petturi valitettavsti. Rakkaus osoitetaan teoin eikä tuo nyt oikein sitä osoita. Ihme että kehtaa mankua takaisin, taitaa olla aikamoinen veijari.

  Luottamus on tuossa menetetty. On mahdollista myös seurustella ilman tunteita toosan takia. Seksikumppanikin saattaa halveksia miestä ja sen löysää moraalia.

  Seksi pitää kuitenkin yhdessä jos se on hyvää. Molemmin puolista hyväksi käyttöä. Itsellä viides vuosi menossa saman varatun miehen kanssa. Mies tietää etten ota häntä vakituiseksi elämään kanssani. Ei olla enää teinejä vaan keski-iässä. Ei ole tarvetta perustaa perhettä ja muutenkaan en luottaisi häneen. Koska pettää puolisoaan minun kanssa niin miksi ei minua vakituisessa suhteessa Äly hoi, älä jätä!

  Luulisi olevan joku arvo sinullakin itseäsi kohtaan. Eikö parempaa löydy kuin mies, joka antaa omalleen ja jakaa sitten sinulle? Ja jos tuota on jo vuosia jatkunut, niin kykeneekö sitä enää järkevään suhteeseen kenenkään kanssa?.

  Kiva joskus tulevan mahdollisen kumppanisi tietää tai saada selville, että ripustauduit samaan, varattuun mieheen 5 vuotta ja päälle, eiku alle, eiku Aina ei tarvitse ottaa siltä varatulta, vaikka saisikin. Mutta kakkosilla ei käy markkinoilla kovin hyvä flaksi, niin sitten suostunee tällaiseen.

  En ole markkinoiden käytettävissä. Eli sama käykö flaksi vai ei. Tämän keskustelun ydin oli voiko olla seksiä ilman tunteita. Rakkauden tunteita ei tarvita. Parisuhteessakin muuten rakastellaan vaikkei rakkauden tunteita ole enää pelissä aina. Siinä on vaan se omistamisen tunne ja virallinen lupa harrastaa seksiä. Hei, En ymmärrä mitä väliä sillä on vaikka olisikin ollut pelkkää seksiä ilman sen suurempia tunteita Olennaista kai on se, että jos vapaasta seksin harrastamisesta muiden kanssa ei oltu sovittu, kyseessä on petos sua kohtaan.

  Itselleni kävi aikanaan suhteessa juuri noin ja uskoin kyllä, että kyse oli pelkästä seksistä miehen puolelta, mutta se ei muuttanut mun kannalta yhtään mitään. En olisi voinut jatkaa sitä suhdetta enää mitenkään koska myöskään hänen kohdallaan se ei ollut satunnaista vaan jopa 2 vuotta kestänyt suhde.

  Mitkään selitykset ei mun kohdalla ainakaan toimineet, enkä pystynyt enää antamaan mahdollisuutta, vaikka olisin halunnut. Mun mielestä seksiin liittyy aina jonkinlaisia tunteita vaikkei sitä itse ymmärtäisikään. Mies haluaa että hänellä on koti turva satama johon palata kun muut hylkää sen vuoksi jatkaa sinun kanssasi. Tiedän et monella on seksi elämä kumppanin kanssa lopussa ,mut yhdessä asutaan nainen ei tiedä tai välitä vaikka mies menee ja hänellä on panopaikka.

  Jätkä mäkeen ja äkkiä! Sitten voi vapaasti jatkaa niitä tunteettomia panojaan ihan vapaasti. Mitä teet tuollaisella valepukilla? Kyllä selityksiä löytyy kun käry käy. Eihän tommoseen äijään voi luottaa jatkossa pätkääkään. Lupailee nyt hätäpäissään kaikkea hyvää ja kaunista, mutta pienen ajan päästä taas paneskelee vieraita.

  Kenkää tolle äijälle vaan! Se on vain tuota paneskelua ja laukaisua ja sillä siisti. Miksi se on tärkeää sinulle, ettei miehelläsi olisi ollut tunteita? Anna sen selittää ja tuntea tai olla tuntematta. Tärkeintä on sinun tunteet. Jos sattuu ja luottamus rakkauteen ja mieheen on mennyt sekä inhottaa, jätä se mies.

  Jos rakastat tai olet rippuvainen tai anteeksiantavainen muuten vaan, senkus jatkat ja ajattelet vaikka uskovasi ukkoasi. Se helpottaa, kun ajattelet sitä toista naista panolehmänä. Ja muista huomautella miestäsi asiasta ja kytätä jatkossa kunnolla. Mielestäni ilman muuta jätä.. Nainen voi joillekin olla vain joko madonna-äiti tai kurtisaani. Mies haluaa vaimosta madonna-äidin joka pyykkaa ja kokkaa että mies voi juhlia kurtisaanin kanssa.

  Ei hän kurtisaaniaan rakasta. Itseään kyllä molempien edestä. Seksuaalisuus on myös fyysinen tarve ja josku, paremman puutteessa, pelkästään sitä! En silti panisi kottikärryä, vaan käyttäisin "omankäden oikeutta"! Minä olin avioliitossa yli kaksikymmentä vuotta ja en pihdannut koskaan. Mutta silti miehellä oli vaikka kuinka ihmeellisiä toiveita seksin suhteen Hän itse kulki reissuila yksin ja petti sen minkä kerkes. Mutta myöhemmin olin itse myös suhteessa varattuun mieheen ja hän oli ihan tosi ihastunut "rakastunut" ja suhteessa oli todella paljon muuta kuin vain seksiä.

  Hän aina sanoi siis mieheni että meillä on uskottoman ihana liitto. Totta kai voi olla Nainen nyt on miehelle pelkkä reikä-. Minulle naisena mies on pelkkä tappi-. Miehenä sanon vaan että kyllä vieras nainen, joka tuli lähelle, hyväili ja halusi seksiä mun kans.. Oma kylmä sängyssä eikä tee aloitetta koskaan ja antaa lähinnä säälistä kerra kuussa nauttimatta ollenkaan. Ei kerro mitä haluaa tai oikeasti ei halua seksiä. Ei ihme että miehet etsii vierasta naista. Kyllä seksi voi olla miehelle tunteeton pano.

  Se on sitä myös sinun kanssasi. Sinä olet tuttu ja turvallinen, mies hakee sinulta huoltoa ja turvapaikkaa. Jos haluat sellaisen antaa, oma on asia. Tiedän omasta kokemuksesta, miten kivalta tuntuu vallantunne jos antaa anteeksi ja ajattelee, että nehän on vaan seikkailuja ja panoja ne muut.

  Ei mitään muuta kun hu.. Älä pilaa enää yhtään omaa elämääsi. Avioliitto on kuin yritys. Katsoa kolmoselta paljastavat valheet sarja. Ehkä miehesi tajuaa nyt mitä on menettämässä eli sinut, olen ollut samallainen mulkku jokus ja tiedän kokemuksesta että ei siitä seurustelusta mitään enään tule,sinäkin olet ollut hänelle vaan pekkä pano ja varma sellainen,etsi itsellesi kunnon MIES. Ei pidä paikkaansa tuo, jos kerran pettää.

  Minun ex ei petä nykyistään, olen kuullut, on aina kotona ja uskollinen, ei uskaltas, nykyinen on uhannut jättää hei. Minäkin uhkasin jättää, mutta pettei, ehkä ikä rauhoittaa, harvemmin seniori-iässä pettää petturiluonnekkaan.

  Pervolan Pekka ; Monet yöt minä vain Itkin ja Mietin tai Mietin ja Itkin. Lopulta tajusin , että toista ei voi "omistaa" tai "hallita" halittaa kuitenkin, hih! No kyllähän niitä "yhdenillan" juttuja olis ollu tarjolla "huru mycket", mutta aina kun ne yritti raahata mua taksiin tai jotain Siinä on jotain hohtoa vapaisiin naisiin nähden.

  Entäs jos se varatun muijan mieskin käy vieraissa,uskallatko sitten panna vai pelkäätkö tauteja? Mua naurattaa tuollainen ihme juttu.. Ei jää ainakaan yhteen kertaan kun kerran on pannut vierasta, miehellesi kelpaa kaikki, ei välttämättä ole ollut isompia tunteita, mutta ei niitä ole sinuakaan kohtaan, pelkää vain menettävänsä omaisuutta, kun lähdet ja jätät, avuttomia yksin eläjiä on pettäjä äijät.

  Mikään tavallisessa arjessa luotu suhde, ei ole tunteeton ja kylmä. Rakastelu on myös luottamuksen ja tunteiden osoitus, arjen ihmissuhteessa. Minulla oli suhde neljä vuotta, ukkomiehen kanssa. Ihana ystävä, ihana rakastaja. Miehen valehtelu ja suhteemme paljastumisen pelko, vakooja "ystävät" kyllä pilasi kaiken. Rakkauden ristitulessa hänen on vaikea olla kun haluaa kaiken. Kaikki hän haluaa, eikä luovuta mistään eduista mitä saavuttaa.

  Satuttaa sen matkan aikana kaikkia, joita hänen valheensa koskettaa. Mistä sinä todellisuudessa tiedät oliko se tekstareita ja kerran kuussa panoa? Miksi sitä yhtä naista piti vuoden verran katsella jos se on ollut pelkkää seksiä? Eikö sitä jännää seksiä saa kun on joka kerta uusi kaveri sängyssä? Mistä sinä tiedät onko sen naisen puolelta ollut rakkautta? Miestäkö uskot paremmin kun sitä naista? Mistä tiedät yhtään mitään? Hän sanoi, ei saa rakastua Mulla oli tunteet mukana liiankin ja kyllä hänelläkin, joskus niin tuntui siltä!!

  Itse tunnen nyt tosi loukatuksi ja petetyksi Miehet hakee seksii, siksi ne ostavatkin sitä!! Voisin kirjoittaa vaikka kirjan kaikesta kokemastani..!! Hei, yritän nyt minäkin jotain sanoa. Miehet ovat sellaisia tyyppejä, jotka kotona riitaantuu ja eivät saa tahtoaan perille, niinkuin pienet pennut,naiset joutuvat viemään asiat pitemmälle. Omasta mielestään miehet uroita. Siis, meidän yleisesti otetut miehemme eivät toimi niin kuin heidän pitäisi toimia.

  Sexy sexy, ilman kotitoimiaan ovat mielessä. Hah ja mitä naiset tekevät. Ottavat avosylin vastaan sitä paskaa mitä ja mistä me tosiaankin haluamme eroon. Vaikea uskoa että pelkkä pano olisi ollut jos noinkin pitkään saman kanssa ollut. Mulla oli myös vuoden suhde varattuu mieheen ja nähtiin joka viikko kertaa. Kiinni jäätyään mies kuitenki naisystävälleen valehteli meillä olleen pelkkä seksisuhde ja että ei oltas muka nähty edes joka kuukausi.

  Mulle väitti suhteemme aikana ihan jotain muuta ja anto sellaista ymmärtääkkin. Tiedä sitten mitkä oli hänen todelliset aikeensa. Olinpas tyhmä ku tollaseen suhteeseen tyydyin. Jätä ihmeessä tuo mies varmasti pettää toisenki kerran. Eti ittelles uskollinen mies. Tokkopa niitä uskollisia miehiä onkaan, tessi hormooni vievät voiton tunteilta ja järkiajattelulta. En kyllä hyväksy pettämistä,mutta joskus käy niin että tapaat sullehan ei ole kerrottu vielä että hän varattu ihmisen,ok menette sänkyyn.

  Seuraavalla kerralla jo tunnustaa et näin on. No ei sitä puutteessa tai pakosta tartte kummankaan tehdä,kyllä tunteet tulee kyllä mukaan!! Enemmänkin paussia,että pitäisi niitä kurissa.

  Kun "aivan kunnollinen"mies ei haudo eroa ym. Jatkunut monta vuotta, ja jatkuu kun siihen jää kiinni tahtoi tai ei. Turha täällä ihmisiä haukkua,kyllä joka lähtöön on meitä.

  Minkälaiselta näyttää, siis se on tosi vaikeaa vaikkakaan itse en ole nuori vaa no viisikymppinen nainen. Löytyykö miehiä, fiksuja sellaisia sellle naiselle! Aloittajalle vinkki, ettei muuta kuin pettävä mies kiertoon samantien. Oppiihan vastedes kantamaan vastuunsa ehkä! Poikamiehenä en ole koskaan ymmärtänyt näitä ihmisiä, joilla on palava halu parisuhteeseen, mutta siitä huolimatta juostaan vieraissa heti kun silmä välttää koskee tasapuolisesti myös naisia. Ellei parisuhteen alussa erikseen ole sovittu, että molemmat saavat luvan juosta vieraissa, silloin pettäminen on pahinta, mitä toiselle suhteessa voi tehdä.

  Kerran menetettyä luottamusta on vaikea, ellei jopa mahdotonta saada takaisin. Yleensä tilannetta vielä pahentaa se, kun aletaan selittelemään, vaikka oltaisiin jääty kiinni suoraan housut nilkoissa. Ettei tässä nyt taas unohdettais sitä asiaa että miehet ja naiset on erilaisia?

  Suuri osa miehistä pystyy tunteettomaan seksiin ja naisista taas pieni osa. Jotenkin jännää että jos mies pettää, on mies pahimman luokan paskiainen. Jos nainen pettää, niin vika on siinä ettei mies ole ollut tarpeeksi hellä ja romanttinen. Omien ja tuttavien kokemuksien perusteella eniten pettävät ne, jotka jyrkimmin vihaavat itse pettämistä. Nykyisin naiset pettävät siinä missä miehet. Se on sitä tasa-arvoa nääs Naisetkin toki pettävät, mutta et lukenut lainaamaasi teksitä huolellisesti.

  Kun naiset alkavat suhteessa vilkuilla muita ja pettävät kyse monesti juuri siitä, että suhde ei ole tyydyttävä tunteiden tasolla. Naiset eivät koe henkistä yhteyttä, turvallisuutta, halutuksi tulemista ym. Kun naisten tunteiden nälkä on tyydytetty, he harvoin hyppäävät vieraaseen petiin. Lisäksi naiset pettäessäänkin monesti eivät hae niinkään fyysistä kuin henkistä tyydystystä.

  Sen sijaan miehet minä mukaanlukien petämme vaikka suhde olisi aivan tyydyttävä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Miehille pettäminen voi hyvinkin olla vain fyysinen tyhjennys eikä siihen liity mitään sen kummempaa.

  Monesti saatetaan pettää omaa puolisoaan paljokin heikkotasoisemman naisen kanssa. Niin se evoluutio vain on tarkoittanut miehen levittävän siementään ja perimäänsä mahdollisimman laajalle. En ottanut tuolla kantaa pettämisen yleisyyteen sukupuolittain, vaan vastasin aloittajan kysymykseen "Voiko seksi olla miehelle vain tunteeton pano?

  Mutta naiset tosiaan pettävät ihan siinä missä miehetkin, mutta naisilla niihin liittyy usein sellaiset miniromanssit, joissa on sitä ihastumisen tunnetta mukana. Miehillä pettäminen on usein vain tekninen paineen poisto. Tietystikään aina kaikki ei ole näin mustavalkoista. Kait se voi olla mutta epäilen ettei naisille. Jos nainen on löyhäperse ja kaikkien panopuu niin ei yksi kerta mitään merkkaa eikä se toinenkaan ja varsinkin jos siitä vielä hyötyvät.

  Olen ollut pelkkä pussien tyhjennyspaikka jo kuuden vuoden ajan. Onneksi olen itse määrännyt ajan milloin minulle sopii. Mies soittaa joka päivä, vaikka on parisuhteessa. Kuinka kauan tämä jatkuu Miehet eivät tunteita tarvitse, jos on panosuhde, heille riittää seksi ja tyydytys!!! Naiset ovat aina tunteella mukana ja rakastuvat helposti.

  Ja tiedän tämän tasan tarkkaan omien kokemusten myötä!! Ei kaikki naisetkaan rakastu helposti. Ikä ja elämänkokemukset vaikuttaa ainakin. Voi olla hyvinkin tunteetonta, mutta pelkään että siinä tapauksessa tuo tunteettomuus pätee hieman kaikkeen.

  Näin ainakin tulkitsen itseäni ja tekemisiäni. Ei auta partnerin vaihto juuri lain. Luonnon miehen ylle kaatama taakka, jota tarvitsee ja siis aivosoluissa määritelty toteutettavaksi. Vaikka ketä panisin, olo on kuin petturilla, pahaisella pirinistillä.

  Eli yritän kai sanoa, että kannattaa katsoa mitä se toinen puolisko oikeasti näyttää. Kysymys kai on osaatko ja haluatko siihen ja millä tavalla suhtautua. Pitäisi ymmärtää, että niin metsä vastaa kuin metsään huutaa.

  Etkö voi ymmärtää, että miehet ja naiset ovat erilaisia ja on erilaisia miehiä ja naisia. Eikä miehillä ole mitää yhteistä vakiosyytä vieraissa käyntiin. Minä käyn vieraissa aina kun vaimo pihtaa ja odotan hänen älyävän mistä kiikastaa. Jos ei älyä niin souvat sanoi mooses. Entä sitten, vaikka todistettaisiin tieteellisesti miljoonanvahvuisella tutkittavien ihmisten joukolla, että kylläkyllä, seksiä voi harrastaa vaikka 5 vuotta ilman tunteita? Muuttaisiko se yhtään tuota sinun olotilaasi? Vähemmän harmistuneeksi siitä, että miehesi keikkui vieraissa vuoden?

  Pettäisitkö itse helpommin, jos saisit tietää, että esim. Muuttaisiko se omaa suhtautumistasi pettämiseen tai seksiin? Joskus minua hämmästyttää suunnattomasti se mittakaava, jolla ihmiset haluavat elää omat intiimit, kahdenkeskiset parisuhteensa sen mukaan, miten muissa parisuhteissa eletään.

  Näkökulmia on toki ihan antoisaa toisinaan kysellä muilta, mutta tarkoitan tällä nyt sitä, että todennäköisesti minkäänlaiset vastaukset tai näkökulmat keskustelun aloituksessa mainittuihin kysymyksiin eivät kuitenkaan juuri vähennä tuota mielipahaasi siitä, että oma kumppani petti ensin toistuvasti vuoden ajan ja nyt sitten ruinaa takaisin. Eivätkä ne, ainakaan toivottavasti, saa sinua suhtautumaan pettämiseen jotenkin suopeammin - tai ainakaan tavalla, että alkaisit itse pitää pettämistä jonakin vaihtoehtona tai käypänä "ratkaisuna".

  Parisuhteeseen kuuluu tasan kaksi ihmistä. Parisuhteen tulee olla sen osapuolten näköinen. Jos sinulla on paha ja luonnoton olla ihmisen kanssa, kuka käyttäytyy noin - ja muista, että teot tulevat syvempää sisältä kuin sanat - niin eikö sinulla ole jo kaikki tarvitsemasi vastaukset?

  Huh, miten se menee? Eikö mieskin voi tehdä samoin vaikka vain palauttaakseen - ehkä menetetyn -? Miksi vain naiset voivat harrastaa seksiä jopa "ilman tunteita" toisin kuin edellisten kirjoitusten perusteella miehet, joiden tekemisiin tuntuu aina liitettävän "syvällisempiä" tunteita erityisesti parisuhteisten naisten taholta.

  Seksiä voi olla pitkäänkin ilman tunnesiteitä. Kaikki eivät osaa ajatella toisen tunteita, eivät petetyn kuin kanssapettäjänkään. Itse aikuistuin myös vasta reilusti parikymppisenä, huomasin että toisella tuli todella paha mieli kun petin ja rehellisyydessäni kerroin sen. Toinen kuitenkin halusi jatkaa Siinä meinasi mennä puurot ja vellit sekaisin kun salasuhteeni ilmoitti ettei vaimon kanssa enää suju ja tahtoo kanssani enemmän.

  Hän oli kiva ja kaikin puolin ok, ainoa vika oli se että oli petturi ja halusin hänen kanssaan ainoastaan seksiä. Ystävättäreni koki myös kauan sitten samanlaisen pettämisen, mies jo kertoi jättävänsä perheensä muttei se nainen sitten suostunutkaan ottamaan petturia. Saatanan huorat, voisitte kyllä ottaa vastuunne jos perheen menette hajottamaan. On siinä helppo olla kaunis ja haluttava kun kotona odottaa vaimo pienten lasten kanssa, aavistaen että mies pettää kun ottelureissut kestää.

  Itse en voinut ystävälleni kertoa vaikka tiesin pettämisen, nainen kulki joukkueen mukana ja silloin tällöin pari vain katosi naisen autoon, muun joukkueen jatkaessa matkaansa bussilla. Tämä samainen auto oli aika usein myös miehen työpaikan edessä!!! Ulkopuolinen ei tietenkään hajota kenenkään perhettä yksin. Mies tietää mitä tekee ja tietenkin ottaa vastuunsa tekosistaan. Tietenkin ottaa myös huomioon että tämä ulkopuolinen ei mahdollisesti haluakaan tästä petturista elämänkumppania.

  En itsekään haluaisi sellaisessa tilanteessa. Nämä ovat "ylläpidon" provoja Sanoisin, että miehesi ei pidä sinua fantasianaan. Kuten suuri guruni, Alice Cooper, sen aikoinaan sanoi: Harva löytää itselleen sen, jota pitää täydellisenä intohimonaan. Ehkä minulle sääli tai sitten onni. Koskaan ei ole yksiseltteisiä suhdeasioita. Vanha viisaus sanoo; kerran voi antaa anteeksi, toisesta jo tapa. Ehkä sen yhden pettämisen jälkeen oikeella katumuksella voi vielä palata uskollisuuteen.

  Sellaista olen kuullut jopa joskus tapahtuneen. Mut jos pitkään punkkaa toista petiä ja kumppania Minä en vanhentaisi siinä suhteessa enää itseäni Alistuuko huonoon, vaiko etsii elämän onnellisuuden ja luottamuksen uudelleen. Juu, kyllä se on niin et nainen tai mies kykenee seksiin ilman kummempaa tunnetta muusta. Joskus tulee otettua noita yh miehiä tai muuten vaan karanneita, toisen ukkoo en tietosesti ota jos ei valehtele olevansa vapaa..? Kyl noita eronneita puutteessa olevia mies raukkoja on kiva kiusata ja pistää ne välillä panemaan parastaankin..

  Jätä ukko jos muita kattelee, kyl miehii piisaa..! Kai voi puolin ja toisin olla tunteetonta seksiä ja se voi olla ihan hauskaa, kunhan ollaan reilusti "vain hoitoja" eikä kuvitella pitempää sitoutumista eikä mietitä rakastumista tai edes ihastumista.

  Luulen ja toi Alice Cooper hellcomelta on hyvä pointti. Se on luultavasti piilohomo. Inhottava ihminen joka tapauksessa. Todennäköisesti kaljuuntuu pian jos ei ole jo. Sillä saattaa olla tunteita toista naista kohtaan, mutta ei mitenkään välttämättä. Silloinkin kun ne sanoo ettei tahdo. Silloin ne yrittää käyttää valtaa tai sitten kaverit on sanonut vaimoa niin rumaksi ettei sitä voi panna. Tai kaverit sanoo että vain homo panisi noin rumaa naista. Tai jotain yhtä fiksua.

  Tai sitten se oli ihan vaan vahinko. No, monet miehet toki on tyhmiä. Näitä miehiä on ja riittää. Ne on vaan niin ihania, että sellainen on pakko saada. On niitä muitakin miehiä, mutta ne ei ole yhtä ihania. Toi oli kun mun"elämäntarina" En käsitä kun etsitään pettämiselle syitä yms. Ei sitä tarvitse etsiä muualta kuin pettäjän housuista. Loppu on ihan tekosyiden keksimistä ja jokaiseltahan vähintään yksi sellainen löytyy kuten peppureikäkin.

  Herran jumala kun en käsitä A pettäjiä B pettäjille anteeksiantajia C pettäjien tekemisten selittäjiä. Ihmiset elää eri arvomaailmoissa. Toisille on tärkeää parisuhteen uskollisuus ja sitoutuminen , toiset näkevät toisen ihmisen vain opjektina omien tarpeiden tyydyttämiselle.

  Hyvä esimerkki on se BB Janica tai mikä lie. Mainostaa kuinka ryhmäseksi tuntemattomien kanssa on ollut niin ihanaa. No ehkä se onkin ollut, mutta naisen psyyke ei yleensä kestä kovin kauan irtosuhteita, niin se vain on, Tosin läpi aikojen on ollut pillullaan elantonsa tienaavia eikä heitä hetkauta kuka heitä panee kunhan raha vaihtaa omistajaa.

  Sekin on ammatti ja jos ei muuta niin siitä vaan! Eihän se kuitenkaan ole kuin lihan liikettä lihaa vasten! Sä tuskin oot saanu muuta kuin omaa hanskaas. Voi hyvät naiset, koittakaapas nyt ihan pikkuisen vapautua.

  Mitä jos ihan pikkuisen ajattelisitte omallakin päällä eikä aina vaan muistella mitä siellä rippikoulussa opetettiinkaan ja ala-asteella. Tässä tapauksessa mies nyt vaan on kyllästynyt suhteeseen seksuaalisesti. Ei nyt vaan jaksa seksia aina saman muijan kanssa. Niin se on ja sellaisia miehet on. Sen tekee mieli vierasta ja teki mielensä mukaan. Miksi pitäisi sekottaa koko elämä sen takia että seksi ei kiinosta kotona?? Ehkä on lapsia, jotain paljon tärkeämpää kuin seksi, minkä takia suhde kannattaa säilyttää ja hoitaa seksi muualla.

  Tiedän ettei tämä mene jakeluun teille naisille, mut näin se vaan on. Jos tekee mieli, niin sitten on parasta kokeilla eikä ihmetellä. Minä tietämättäni olin toinen nainen sinisilmäisenä, koska minut on kasvatettu luottamaan ihmisiin. Alusta asti olin, että katsellaan ja tapaillaan, en halua sitoutua ja sitten kun nähtiin harvoin oli erittäin jees. Uskoin aikani ja sitten nyhverö hiiri jäi kiinni. Sitten kun hän oli oikeasti vapaa, oli minulla tunteita kerennyt tulla ja halusin uskoa että hänkin oli ollut mukana tunteella, annoin anteeksi valheen liian lähellä ei nää tilannetta.

  Aikani varauksella katseltuani en koskaan kylläkään uskonut hänen kanssaan mitään pitkää juttua tulevan totesin, että riittää tasan tähän paikkaan. Opin paljon ja opin myös sen mitä rakkaus ei ole. Kiitän luojaa, että pääsin eroon "miehestä" eikä minun koskaan tarvitse olla missään yhteydessä häneen. Ja hups, kuinka ollakaan, tunteenikin häntä kohtaan hävisivät sen siliän tien kun tajusin mikä tämä "mies" todellisuudessa oli.

  Jos jatkat miehen kanssa suhdetta, annat edelleen panna itseäsi halvalla. Mies ei ansaitse sinua, ja ehkä ero kouluttaa miestä parempaan suuntaan Parisuhteen kulmakivi tai perusta on luottamus, luotatko mieheen? Tuo pettäminen kertoo että miehellä on keskeneräisiä asioita käymättä läpi, haluatko elää tasapainottoman ihmisen kanssa?

  Mä voin kans sanoo kokemuksesta, että jos kerran jää kiinni pettämisestä, ni luottamus menee lopullisesti!!! Mulle kävi kans niin, että kumppanini jäi kiinni pettämisestä vanhan seksi-kumppanin kanssa.

  Välillä yritin tosissani rakentaa jotain, mutta se pettäminen pyöri kokoajan mielessä. Noh, sit minusta tuli mustasukkainen. Loppujenlopuksi minä olin se uhri, koska olin udellut hänen menojaan tai kontakteja tähän hänen seksi-kumppaniinsa! Suhteeemme päättyi siihen, että hän ei halua että häntä syyllistetään ja epäillään kaikesta.

  Vaikka hän oli se kuka suhteessamme petti!! Mies 35 vuotta 1. Sun mies on tunnekehitykseltään kykenemätön oikeaan parisuhteeseen johon kuuluu Rakkaus-Luottamus ja Rehellisyys.

  Ja mitä muuta kiintymystä siinä lisukkeena tuleekin on sekin vain pelkää himoa ja egoon liittyvää paikka "materiaalia". Ikävä kyllä myös sinä kuulut tod. Prostuilta saa sellaista ja ukot vielä maksaa sellaisesta itsensä kipeäksi. Sellaisia ovat nämä meidän miehet! Mielenkiintoisia kommentteja nuo muutamat jotka luin: Luulen, että miehesi käy läpi jotain vaihetta elämässään.

  Riippuu sinusta, siedätkö hänen tekemisiään vai pistätkö homman poikki. Parisuhde on elämänmittainen sitoumus, jommallakummalla voi olla vaiheita, jolloin pitää mitata suhteen kestävyyttä, niinkuin teillä nyt on. Tiedän itse, että noin voi käydä naisenakin. Nämä asiat eivä tole koskaan yksiselitteisiä ja ne voivat ratkaista vain parisuhteen molemmat osapuolet.

  Ei ole yksiselitteisiä ratkaisuja. Toivon teille onnea ja kestävyyttä suhteeseen, jos siihen päädytte, että suhde jatkuu! Olen mies mutta olen ollut samassa tilanteessa kuin sinä. Voin nyt kertoa että mitään sellaista mitä haluat ei ole tulossa. Ihmetyttää itseäkin miten nämä tylsät surkimukset kuitenkin haluavat jotain mihin heillä ei itsellään ole kykyä vastata.

  Heitä yli laidan ja ala elää. Tein niin ja olen siitä todella hyvilläni. Mä mieluummin tyydytän itteni fleshlight keinovaginalla katsoen samalla netistä kauniiden naisten pilluja, niin ei tarvi tapella typeristä asioista muijan kans ja kyllä se voittaa keskiverto panon.

  Ei se kuitenkaan parasta rakastelua voita. Nainen, jota te miehet esineellistätte on teidät synnyttänyt! Kylläpäs olet jäänyt pahasti paitsioon. Ihmisillä on viettipaineita, sekä miehillä että naisilla.

  Kellä suuremmat, kellä pienemmät. Jos tunnelmat sattuvat kuljettamaan ihmisiä vieraaseen vuoteeseen purkautumaan, niin asialla ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Itse en missään tapauksessa halua tietää onko puolisoni käynyt vieraissa. Pisin suhde on ollut setääni, kymmenen vuotta. Haluu aina välillä näyttää seisovaa munaansa ja naida. Nuorena käytti hyväkseen, nykyään annan säälistä kun ei muuten nuorta saa. Mäkin haluisin sua ,saisit aina sillon tällö ja useamminkin.

  Täällä olisi 20v mies vailla panokaveria. Olisitko se juuri sinä? Ota iisisti, kuulut enemmistöön. Otitpa sitten pomolta suihin seksuaalisesta innosta tai hyötytarkoituksessa, samantekevä.

  Näin on parempi ja pelastat liittosi. Toisen nimimerkin, "jatkuvasti", kertomus on hänen kohdallaan tosi, mutta se perustuu ajatukseen, että yksi luvaton teko johtaisi uudestaan ja uudestaan luvattomiin tekoihin. Totuus lienee päinvastainen, luvaton teko johtaa karttamaan jatkossa luvattomia tekoja.

  Tekosi ei ole edes luvaton, vaikka sinusta tuntuu siltä. Olet nyt yhtä kokemusta rikkaampi, joka auttaa sinua katsomaan uusin silmin muidenkin käyttäytymistä. Hyvää Uutta Vuotta sinulle, miehellesi ja lapsillesi! Olen 21v näyttävä nainen ja nykyisessä työpaikassa pitää usein jäädä ylitöihin ottaa suihin ja antaa vanhojen ukkojen tehdä että saan pitää työni.

  Olen kai johtajien lumppu kun välillä kesken päivää pitää nostaa hametta ja antaa tehdä. Siitä saa tippiä kun on monenkin kanssa päivän aikana. Kun siitä kumpukin hyötyy, niin sehän on win win situation. Miksi ihmeessä menisit miehellesi siitä kertomaan? Hyvä suihinotto on nautinto, varsinkin alaiselta, sanon näin miehenä tämän. Itselleni kävi vuosi sitten firman pikkujouluissa perinteisesti. Ajauduin osaston pomon kanssa hotellihuoneeseen.

  Sinänsä seksi oli ihan jees. Otin suihin ja annoin jyystää joka suunnasta. Reilun tunnin kuluttua olimme taas yleisön joukossa. Vuoden aikana olen yhden kerran antanut hänelle, vaikka hän onkin jahdannut minua säännöllisesti pitkin vuotta työpaikallamme. Se ainut kerta oli kun olimme käyneet kurssilla ja takaisin tullessa piti käydä työpisteellä klo 18 aikoihin, kotiin mennessä.

  Pomo oli vielä paikalla. Sai sitten "suostuteltua" pikaseksiin. Suihin en ottanut, mutta annoin pumpata pöytää vasten takaapäin - ettei tarvinnut katsoa sen kuolaamista kasvokkain.

  Sinänsä, kurssillakin olin toisen yön erään myyntitykin hotellihuoneessa, joten ei se haitannut. Pitää olla työpaikalla tiukkana ettei suostu muulloin kuin jos itselle sopii, muutoin saa olla panopuuna alati. Minä olen ottanut jokaisen yytee - kisan alla pomolta suihin ja aina on työtä piisannut.

  Kyllä asiat sujuu näin miesten kesken. Ja sitten jossain vaiheessa tulee palkankorotus maksetaan sillä sun palvelut. Molemmat reiät kipeenä ja vuotana kotiin ja mies ihmettelee kun ei saa enää kuin joskus fritsujen peittelemistä ym. Olen 20 vuotias ja on tullut viikonloppu lelu firman pomoille. Pitävät muka kokousta, juovat vaan jatkuvasti.

  Kuusi ukkoo tulee vuorollaan tarjoilu huoneeseen ja haluu panna. Kyllä saa hyvät ekrat kun kännissä haluavat moneen kertaan jokainen. Onneksi ei ole poika ystävää kun menen kotiin housut spesmassa valuen. Näin miehenä tulee kyllä mieleen, että aloittaja käyttää ihan oikeutetusti hyväkseen pomonsa miehistä heikkoutta. Epäeettistä toimintaa pomolta ilmeisen yleistä kylläkin ja toivoisin, että hänelle tulisi jotain seuraamuksia Teillä taitaa olla työpaikalla kaikki naisia, kaikki muutkin ovat tehneet samoin.

  Parhaat antajat saavat pitää housut kintuissa edelleen ja ehkä työnkin. Jopas jotakin, onpa siellä yliväkeä kun joutaa työpaikalla nussimaan. Vähentäkää puolet ja tehkää työt paremmalla palkalla.

  OMAKUVA ALASTONKUVA KALLEN SIHTEERIOPISTO

  Siihen ei kuulu vieraissa juokseminen. Mies oli liian heikko jättämään tuhoon tuomitun suhteensa. Hän itse kulki reissuila yksin ja petti sen minkä kerkes. Itse olen mies joka on ollut naimisissa pian 20v. Kotona mies ja lapsiakin. Ota iisisti, kuulut enemmistöön. Eli, naisilla nyt vain on paremmat mahdollisuudet toteuttaa kaikki mielihalunsa seksiin liittyen jo ennen avioliittoa.

  Saara prostituoitu hairy pussi

  Seksi pano suihinotto kiinnostaa