Recent Posts

  Ruma pimppi isuomi

  ruma pimppi isuomi

  Sisemmät häpyhuulet eivät voi olla liian isot. Sen sijaan pieniä on hankalampi suudella. Sä olet kyllä ihan täys dorka! Ihanteelliset häpyhuulet ovatkin ennemmin isot kuin pienet.

  Ne avutuvat kiihoittuessa kuin kalla-kukkanen. Onnekkaalla naisella on lisäksi voimakasprofiilinen häpykielen harja ja häpykieli, jonka saa esille helposti, satuttamatta.

  Jos tykkäät, pelkästä reiästä niin ala hintiksi. Sua pitäisi vetää oikeasti turpaan kunnolla! Aiheesta tuli kerran tv-dokumentti. Nuoret tytöt katsovat nykyään internetistä millainen se photoshopattu alapää tulisi olla ihon pigmenttivalkaisua myöten.

  Nämä menevät sitten epätoivoisina sen kuvan kanssa kauneuskirurgin puheille ja sanovat, ettei seksielämää voi mitenkään aloittaa, ennen kuin häpyhuulet on operoitu ja alapään iho valkaistu "normaalin" näköiseksi. Että älkää olko yhtä hassuja ja tehkö täysin normaalille alapäällenne michaeljacksoneita! Vain piilohomot tykkää terälehdettömästä pimpasta.

  Jos suuret huulet ovat oikeassa asennossa se on oikein hyvä. Entäpä, jos olisit tavannut elämäsi naisen, joka olisi kaikkea sitä mitä voisit toivoa sekä ulkoisesti että sisäisesti, mutta sitten kesken kiihkeiden hetkien huomaatkin, että hänen "huulensa" ovat väärässä asennossa ja liian suuret, niin laitatko naisen alapääleikkaukseen vai kiertoon, vai yritätkö jatkaa suhdetta hiljaa mielessäsi harmitellen hänen vääränlaista alapäätään?

  Ei oo alapään ulkonäöllä mitään väliä. Enkä kyl oo rumaa pillua koskaan nähnytkään, edes kuvissa Ei ole kertaakaan jäänyt hommat kesken tussun ulkonäön vuoksi, saatika että olisin parisuhdetta miettinyt uusiksi sen tkia. Jos ei ole toosa lörttö löysä lehmän lortto reikä niin ei se näöllä yleensä ole pilattu. Harmi kun en voi panna tänne omaa toosaani esiin. On varmaan teistä aika rumahko se toosa. Muutaman ruman munan visin kans laittaa tänne jos voisi.. Ja yleensä rumalla kullilla on itsekeskeinen omistaja.

  Tai anaskin mulle on sattunu niin. Niin ulkonäkökeskeisiä nuoret tytöt ovat. Toisaalta, hyvä vaan, ettei liian nuoret hyppää koko ajan sänkyhommissa vaikka kenen kanssa. Olet aapiskirja- malli siitä miten naisille katkera ja naisilta saamaton kitisee. Kaikki naiset jotka eivät juuri sinun mahti kullitsasi edessä levitä haaraa ovat lutkia,huoria, idiootteja,pinnallisia jne..

  Kaikki jotka niin sattuvat tekemään ovat kans huoria,lutkia,idiootteja ja pinnallisia. Ei tarvi vastata tiedän jo mitä aiot sanoa. Kaltaisiasi on satoja tusinaan, olet nolla, mitätömyys, turhake tavisten-tavis, looseri. Siinä sulle jotain pohittavaa ku seuraavaksi lähestyt jotain mallipimua pillu mielessä. Ei tarvitte kauan hakea että miksi jäät ilman TAAS. Joskus vois kasvaa aikuiseksi tai ainakin viisastua jonkun verran.

  Ja opit kunnioittamaan itseäsi viimeistä nipukkaa ja terälehteä myöten. No en ikinä vielä semmosta ihmettä nähny. Isot huulet on plussaa eikä niitten asennolla ole väliä.

  Pillu on pillu ja aina ihana! Tulee muistaa, että mies näkee nuo maisemat hiukan eri tavalla. Perinteiset esteettisyysarvot ei välttämättä paina lainkaan, katselutilanne on yleensä hyvin feromonipainotteinen. Siinä oli koko sivun kuva.. Otsakkeena oli, " Karua - mutta Kaunista" Pakko oli yhtyä otsakkeen väittämään -- Huh.

  Minusta naisen alapää ei ole ruma vaan mielenkiintoinen Puhummeko nyt kukonheltta-kaliberista vai kenties Suuren Cthulhun Lonkerot-tyylisestä rönttösestä? Jos alkaisin pelätä että ne alkavat elää omaa elämäänsä ja kuristavat minut yöllä nukkuessani vieressäsi niin silloin asia alkaa olla ongelma. Kyllä on sairas työpaikan pomo. Minä taas kiihotun suurista häpyhuulista ja klitasta: Ihan älytöntä mennä noihin leikkauksiin ulkonäön takia, kun aina löytyy joku joka pitää siitä sellaisenaan.

  Iso, muheva klitta, isot huulet. Viivapilluille orkun tuottaminenkin vaikeampaa. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olin humalassa ja en ymmärtänyt mistään mitään ;-. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa ;-. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-. Kertokaa- please, mitä te tekisitte?

  Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi ruma pimppi ruma pimppi jshdhhs55 Minulla olisi edessä seksi uuden kumppanin kanssa. Mutta en kehtaa koska minulla on tumma pimppa. Mies tykkää liukkarista Olen ensimmäistä kertaa parisuhteessa, jossa mies haluaa käyttää liukkaria ja sitä käytetään joka kerta, kun seksiäkin on.

  Vaimon pikkusisko Mulla on mielihalu "panna" vaimoni pikkusiskoa. Ei värillä ole väliä. Pimppi on aina soma Taas joku Akne Urpo Backroom yrittää provosoida,varo känsiä kämmeniis! Jos sulla oikeesti on RUMA niin ei ole ihmekään, että kaunistelet itse sanaa. Mun mielestä viivapimppi on ruma, koska siitä puuttuu naiseus ja muodot. Jos naiselta paljastuu viiva, niin kerään irtopimpit ja otan sen vähän ilon irti mitä siitä saa ja etsin paremman nopeesti.

  Jussi pussi puita nussi Pillu on aina kaunis Olispa hauska tietää miten toimisit esim. Britney Spearsin kanssa,hänelläkun on erittäin söpö viivapillu,ohittaisitko tuosta vaan nyt kun tiedät? Mutta kyllä sellainenkin käy josta kaikki repsottaa ulkona. Pääasia kun vain saa.

  .. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Sä olet kyllä ihan täys dorka! Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ihanteelliset häpyhuulet ovatkin ennemmin isot kuin pienet. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa .

  Ilmaista seuraa panoseuraa fi

  huhtikuu Mitäs jos nainen on todella kaunis, mutta hänellä on ruma alapää (esim. liian suuret. Vain piilohomot tykkää terälehdettömästä pimpasta. 0. huhtikuu Minulla olisi edessä seksi uuden kumppanin kanssa. Mutta en kehtaa koska minulla on tumma pimppa.:/ Entä jos mies sanookin: hyi, miks sun. Ruma pimppi suomi hamina. In Tytöt Hyvinkää •. ruma pimppi suomi hamina. maaliskuu Onko Haminassa vielä paljon iloluontoisia tyttöjä? Olen tulossa.

  Seksiliike praga escort

  Ruma pimppi isuomi