Recent Posts

  Hellen mehukas pillu

  Ei ole kahta samanlaista pillua vielä vastaan tullut.. Jokainen pillu on laulun arvoinen Pilluja on kuin muurahaisia, ne loputonta polkuansa taivaltaa. On kaukaa katsottuna kaikki samanlaisia, niin ettei heitä toisistaan voi eroittaa. Kurkistaa jos voisit pillun syvyyteen, niin kahta samanlaista eipä ois. Ken katsoo kauneuteen eikä syvyyteen, häneltä monta elämystä jääkin pois. Jokainen pillu on laulun arvoinen. Jokainen emäntä on tärkeä. Jokainen pillu vain elää hetken sen, sen minkä kohtalo on hälle määräävä.

  Jos sä olet saanut hyvän ystävän, tee kuni saituri, mi aarteen piilottaa. Ei kaupittele koskaan muille kalleintansa hän, pois hopeoistaan kaikki tahrat kiillottaa.

  Lämmitä siis kalleintasi, ystävää, kun suuri aarre sulle suotu on. Niin myöhäistä on hälle polttaa kynttilää, kun kerran häpykumpu umpeen luotu on. Näinkin voisi laulaa Jokainen pillu on kalun arvoinen Pilluja on kuin muurahaisia, ne loputonta polkuansa taivaltaa. Jokainen pillu on kalun arvoinen. Miehet liioittelevat peniksensä koon merkitystä. Naiset eivät tajua ollenkaan miten vaikea on pidätellä naurua kun tulee yllätysväljä vastaan.

  Takamuksen muoto onneksi kertoo paljon. Näitä sattuu kohdall Ei tunnu, ei näytä, eikä maistukaan. Tai maistuu aika lailla samalta, jos on vasta pesty. Teinitytön pillu tuntuu ihan erilaiselta kun vanhemma naisen. Omapa on pilluni Mulla on todellakin syntyjäni melkoisen väljä pillu. Olen hoikka ja ikää mulla on 25v. Kyllä on muutama mies suoraan haukkunut miten paska pano olen kun on niin löysä Mutta en yritä enää miellyttää yhtään miestä.

  Työntäkää kullinne mihin työnnätte - multa ei enää irtoa. Dildot on keksitty ja niitä voin käyttää kun tuntuu siltä, että tarvitsen sitä. Jos tuo on totta, että joku on muka kehdannut haukkua löysäksi??? No on eroja totta kai.

  Mutta se mikä on paras pillu on monen tekijän summa. Esimerkiksi exäni pillu oli kenties löysin mitä olen pannut mutta silti parasta seksiä mitä olen harrastanut oli hänen kanssaan. Kokemuksesta oppii ja tieto karttuu.

  Tässä viimeksi ihmettelin kun hänen jalkovälistä kuului ääniä työntöjen mukaisesti vislaus ja suhahtelu. Hän vastasi ,ett edellisellä kaverilla oli kalussa suurisyylä ja se ilmeisesti teki uran sinne ja ääni johtuu kait siitä.

  Joskus ennen naintia katsoin muutaman naisen pillua vähän tarkemmin ja se riitti. Kyllä ne niin pahannäköisiä ovat, ettei niissä mitään katsomista ole, jos haluaa seisokin pitää. Nykyään nussin aina silmät kiinni, ja annan naisen sujuttaa kullin sisään. Naisen kädet tuntuvat melkoisen hyviltä varren ympärillä. Ostakaa isompi muna niin ei löysästä tarvitse valittaa. D Naisen emättimen pituus on noin 11 cm oli nainen sit minkä kokoinen hyvänsä ja itse asiassa kaikki on kiinni lantionpohja lihaksista: D Vittu miten tyhmää porukkaa täällä on liikkeellä "olipa löysä pillu" voi helvetti sanon minä: D Itse oon synnyttänt nainen ja pitänyt lantion pohja lihakset kunnossa ja eräs mies sanoi uskomattoman seksin jälkeen hiljaisesti iloinen ilme kasvoillaan että ei uskois sun olevan synnyttänyt koskaan.

  Oppikaa tai pitäkää suunne kiinni senkin tappi munat kun asioista ette nähtävästi mitään tiedä: Toivon vaan että toi tyhmyys ei ole periytyvää.

  Tai jos epäilette kannattaa lisääntyminen jättää muiden huoleks. Ei todellakaan tunnu samalta joka pillu! Itse olen saanut monenlaista: Tiukkaa ja märkää, tiukempaa ja märempää. Nykyisen naisystävän pillu on silti se paras. Tiukka ja erittäin kostea ja lämmin Kahta samanlaista ei ole joten ihan jokainen tuntuu ja tuoksuu erilaiselta. Joku on aluksi melkein liian tiukka, toinen puristaa orkun tullessa niin, että melkein sattuu.

  Ei kestänyt kovinkaan kauaa, kun tunsin ensimmäisen lastin olevan lähdössä kohti Ritvan ahnasta suuta ja laukesin nautinnosta valittaen. Sattumalta en ollut runkannut melkein kahteen viikkoon ja sen seurauksena pusseihini oli kertynyt niin suuri lasti, että Ritvan ahkerista nielemisyrityksistä huolimatta spermaa valui hänen suupielistään ja lopuksi jopa nenästään pitkin kasvoja aina rinnoille saakka.

  Lysähdin seinää vasten samalla kun nautinto sykki vartalossani. Näin kuinka Ritva nuoli sormistaan ja kasvoiltaan pahimpia sperma klimppejä ja nousi ylös lattialta samalla sanoen, että nyt olisi minun vuoro tehdä hyvää hänelle. Ritva meni sängylle makaamaan ja levitti haaransa suoraan kasvojeni eteen. Hänen himonsa makea aromi täytti aistini samalla kun painoin kasvoni hänen pilluansa vasten. Levitin varovasti turpeita häpyhuulia ja näin kuinka hänen suuri ja kiimasta kiiltelevä klitoris sykkien kutsui minua nuolemaan.

  Nuolin aluksi varovaisesti, mutta pian imin posket lommollaan Ritvan suurta klitorista. Ritva voihki ja kääntyili sängyllä ja ei kestänyt kauaakaan kun hänen vartalonsa jäykistyi ja Ritva sai vartaloa värisyttävän orgasmin. Tällä aikaa oma kaluni oli taas noussut täyteen seisokkiin ja hulluna himosta painoin sen sisälle Ritvan kuumaan pilluun. Aluksi Ritva yritti vähän estellä, koska hän ei kuulemma ole käyttänyt ehkäisyä pariin vuoteen, mutta kun kova kaluni painui sisälle hänen märkään pilluunsa kaikki vastalauseet vaihtuivat nautinnolliseen voihkinaan.

  Ritva kietoi jalkansa vyötärölleni ja painui vartaloani vasten joka työnnöllä, jotta kaluni porautuisi oikein syvälle hänen kiimaiseen koloonsa. Ritvan märkänä litisevä pillunsa sai minut hulluksi himosta ja painuin entistä kovemmin ja syvemmälle hänen sisäänsä, kunnes lopulta tunsin kuinka uusi lasti lähti purkautumaan ja painauduin oikein tiukasti Ritvaa vasten ruiskuttaen spermani hänen syvälle vittuunsa.

  Lysähdin sängylle Ritvan viereen makaamaan samalla kun vartaloni värisi hulluna sykkivän sydämeni tahdissa. Ritvan kiihko ei kuitenkaan äskeisistä nainnista huolimatta tuntunut yhtään laantuneen vaan hän tarttui melkein heti limaiseen kaluuni ja alkoi imemään sitä niin taitavasti etten voinut tehdä muuta kuin kiermurrella nautinnosta.

  Ritva tuntui lypsävän taitavilla huulillaan ja sormillaan sisästäni viimeisetkin mehut, jotka olivat sinne jääneet ja pian tunsin kuinka haluni taas nousivat sisälläni. Käänsin Ritvan kontalleen eteeni ja otin käteeni sängylle jääneen valtavan kullin muotoisen sauvan. Painoin hitaasti Tilaus Linkki dildoa Ritvan sisälle samalla kun hyväilin toisella kädelläni hänen turpeaa klitoristaan ja näykin hellästi hänen pakaroitaan.

  Runkatessani sauvalla Ritvan mehukasta pillua kuulin kuinka hän voihkinansa välissä pyysi minua tunkemaan Tilaus Linkki dildon aina vaan syvemmälle ja kun huomasin makuuhuoneen pöydällä Ritvan käyttämän aurinkoöljypurkin alkoi siiderin turruttamissa aivoissani itää irstas ajatus. Olin kerran nähnyt pornofilmin , jossa naista naitiin kädellä pilluun samalla kun mies nussi häntä perseeseen.

  Ikävä kyllä kaluni oli vieläkin äskeisen naimisen jäljiltä sen verran veltto, etten onnistuisi naimaan Ritvaa perseeseen samalla kun käteni olisi hänen pillussaan, mutta jos käyttäisin riittävästi öljyä, saattaisi Tilaus Linkki dildo mahtua Ritvan anukseen. Ritva oli sen verran humaltunut ja oman himonsa uuvuttama, ettei hän yhtään vastustellut kun aloin kaatamaan öljyä hänen punertavalle peppureiälleen.

  Kaadoin melkein puolet purkin sisältämästä öljystä ja osa siitä valui pitkin Ritvan reisiä tehden sängystäkin liukkaan tuntuisen. Hieroin Ritvan öljystä liukasta klitorista ja peppureikää samalla kun kysyin onko hän koskaan ennen kokeillut peppunaintia. Ritva sanoi uupuneella äänellä kokeilleen sitä muutaman kerran, mutta hän ei ollut nauttinut siitä kovin paljoa, koska miehet ei koskaan pystyneet samalla hyväilemään hänen kullin nälkäistä pilluaan.

  Lupasin järjestää Ritvalle aivan uudenlaisen kokemuksen ja ennen kuin Ritva pystyi arvaamaan mitä aion tehdä, työnsin sauvan kärjen hänen peppureikäänsä vasten samalla kun painoin kolme sormeani sisälle hänen kosteaan pilluunsa. Ritva alkoi anelemaan etten tunkisi Tilaus Linkki dildoa hänen suoleensa, koska se repisi hänen kireän peppureikänsä kahtia, mutta hän oli kuitenkin liian voimaton pystyäkseen estämään aikeeni. Hyväilin peukalollani Ritvan klitorista samalla kun sormeni ahkeroivat hänen pillussaan ja melko pian hän rentoutuikin sen verran, että peppureiällä pakottava sauva upposi hänen öljystä liukkaaseen suoleensa.

  Kytkin Tilaus Linkki dildon värinän päälle samalla kun aloin liikuttelemaan sitä varovasti Ritvan suolessa ja ei kestänyt kovinkaan kauaa kun hänen suusta tuli ensimmäiset nautinnon huokaukset. Ritvan suolen tottuttua värisevään sauvaan, päätin kokeilla irstaan naintini toista vaihetta. Lopetin Ritvan klitoriksen hyväilyn ja aloin hitaasti työntämään vasenta kättäni sisälle hänen pilluunsa.

  Ritva huohotti kuin synnyttämässä oleva nainen, kun käteni levitti hänen vittunsa ääriä myöten avoimeksi ja porautui hitaasti yhä syvemmälle, avaten hänen salaisimmat aarteensa suoraan silmieni eteen. Onneksi aikaisempi sauvaleikki ja öljy olivat liukastaneet pillua niin paljon, että Ritvan liikutellessa varovasti vyötäröään upposi käteni rannetta myöten hänen sisäänsä. Puristin käteni nyrkkiin ja aloin varovasti naimaan hänen äärimmilleen pingottunutta vittuaan ja jo ensimmäiset työnnöt saivat Ritvan huutamaan nautinnosta samalla kun hänen pillunsa puristui kättäni vasten.

  Liikuttelin oikealla kädelläni Ritvan suolessa olevaa sauvaa vuorotahdissa hänen pillussa olevan käteni kanssa ja muutaman työnnön jälkeen Ritva värisi kuin horkassa uskomattoman orgasmin kourissa. Himoni sokaisemana päätin kuitenkin jatkaa tätä irstasta leikkiä ja Ritva kiemurteli edessäni orgasmien kourissa kun käteni ja jättikokoinen sauva upposivat irstasta litisevää ääntä pitäen hänen sisäänsä.

  Yhtäkkiä Ritva alkoi voihkimaan entistä enemmän ja hänen pillunsa alkoi sylkemään kiimaista limaa kuin räjähtänyt tulivuori. Olin joskus lukenut jostain, että nainen voi saada ejakulaation, kun hänen G-pistettään hyväillään, mutta mitään tämän kaltaista en olisi koskaan uskonut olevan mahdollista. Ritvan orgasmista muodostunut lima täytti hänen pillunsa ja jokaisella käden painalluksella sitä pulppusi pitkin käsivarttani ja hänen reisiä kastellen sängyn litimäräksi.

  Huoneeseen tulvivan naisen kiiman haju oli uskomaton kun Ritvan kiimanestettä pulppusi yhä lisää hänen pillunsa syövereistä. Orgasmien uuvuttama Ritva lysähti mahalleen makaamaan, kun vedin käteni varovasti pois hänen sisästään. Ritvan pillusta pulppusi vieläkin ejakulaation aikaansaamaa limaa sängylle samalla kun sauva tärisi täydellä teholla hänen perseessään. Vaikka Ritva tuntuikin huojuvan tajuttomuuden rajamailla sai tämä näky minut niin kiimaiseksi, että päätin vetää Tilaus Linkki dildon pois ja nauttia vielä itsekin Ritvan upeasta peppureiästä.

  Nostin Ritvan pakaroita sen verran, että sain painettua kovana seisovan kullini hänen liukkaaseen suoleensa ja aloin hitaasti naimaan. Ritva ei tuntunut edes huomaavan vaikka porauduin aina vaan syvemmälle irstaan litinän saattelemana hänen suoleensa. Vaikka Ritvan peppureikä tuntuikin Tilaus Linkki jättidildon jäljiltä suorastaan väljältä ei minulla kestänyt kovinkaan kauaa laueta hänen suoleensa.

  Vedin öljystä, spermasta ja Ritvan kiimasta limaisen kaluni pois ja ryömin uupuneena Ritvan kasvojen viereen. Ritva tuntui olevan vieläkin aivan muissa maailmoissa äskeisen orgasmien jäljiltä ja päätin antaa hänen nukkua rauhassa pois humalaansa ja lähdin kotiini toipumaan rankan urakan rasituksista. Seuraavana päivänä kaupasta tullessani huomasin kotiovessa lapun, joka oli Ritvalta.

  Lapun mukaan hänen nurmikkonsa tarvitsisi tänäänkin pientä parturointia ja minä voisin vaikka ottaa muutaman ystävänikin mukaan urakkaan, jos vaan haluaisin. Vähän aikaa mietittyäni asiaa päätinkin lähteä hakemaan muutamaa parasta kaveriani auttamaan minua urakassani, mutta se onkin jo seuraava tarina. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei. Kommentoi tätä tarinaa Klikkaa ylös. Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille.

  ESCORT NORWAY ILMAISTA NETTIPORNOA

  : Hellen mehukas pillu

  Hellen mehukas pillu 172
  Hellen mehukas pillu Ritva oli juopunut entistä enemmän ja sainkin Ritvalta luvan ottaa veden sijasta niin monta siideriä kuin vaan haluaisin. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Olin joskus lukenut jostain, että nainen voi saada ejakulaation, kun hänen G-pistettään hyväillään, mutta mitään tämän kaltaista en olisi koskaan uskonut olevan mahdollista. Toivon vaan että toi tyhmyys ei ole periytyvää. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Teinitytön pillu tuntuu ihan erilaiselta kun vanhemma naisen.
  Hellen mehukas pillu Vähän aikaa juteltuamme hän alkoi kehumaan, kuinka olin hänen mielestään salskea nuori poika ja joku tyttö tulisi saamaan minusta komea poikaystävän. Tiukka ja erittäin kostea ja lämmin Kävellessäni Ritvan luokse lupaa kysymään, näin hänen vierellään melkein tyhjän kannun siideriä ja melko pian tajusinkin hänen olevan jossain määrin humalassa, koska hän alkoi sammaltaen tilittää minulle kesän tapahtumia kuin parhaalle hellen mehukas pillu. Kiimainen tarina ilmaisia pillu sex. Ritvan märkänä litisevä pillunsa sai minut hulluksi himosta ja painuin entistä kovemmin ja syvemmälle hänen sisäänsä, kunnes lopulta tunsin kuinka uusi lasti lähti purkautumaan ja painauduin huora tallinna spb escort tiukasti Ritvaa vasten ruiskuttaen spermani hänen syvälle vittuunsa. Melko samalta on tuntuneet noin yleisesti ottaen lähetyssaarnaaja asennosta. Hyväilin peukalollani Ritvan klitorista samalla kun sormeni ahkeroivat hänen pillussaan ja melko pian hän rentoutuikin sen verran, että peppureiällä pakottava sauva upposi hänen öljystä liukkaaseen suoleensa.
  Hellen mehukas pillu Porno hentail poppers mistä saa
  elokuu Mehukas pillu private show helsinki - Halmstad Plus koon mittaaminen peniksen hyväily pimppi teen tube yotube essi hellen saunassa isot. tammikuu Jokainen pillu on laulun arvoinen. Pilluja on kuin muurahaisia, ne loputonta polkuansa taivaltaa. On kaukaa katsottuna kaikki samanlaisia. helmikuu Nude tranny kuvia Rauta mies xxx traileri Kiimasta pillua pk-seuraa etsivät pillu Cam Erittäin kuuma karvainen ja mehukas pussy Asian nude kuvia panna nnuorta naimista ilmaiseksi essi hellen pornosivut tiian sylitanssi.

  Vagina durch Alle Sex-Rastplätze für Lack Latex GIFs. mylabbox on erotik smilies Too Far out of swingers mature Sex im Forum "Körper Nackt Ficken Klassenfahrt penis reinstecken korsett onlineshop porno ; Praller Penis Paar Sucht Ihn Sex Ao Sex Klosterneuenhaus Porno Pink Lesbisch Vagosex Blowjob.

  Gina Gina wilde und Brady holen sich. Eigenen Porno kontaktanzeigen essen agentur. In Leer über Erotic Picture Swingerhotel fkk familien fkk sex erkelenz.

  Porno suomalainen turku escort