Recent Posts

  Päivän elisa asian chat

  Ohjeita tähän saat asiakaspalvelumme kautta. Onpa ikävää että uuden liittymän kanssa on ollut ongelmaa: Ei kuullosta normaalilta, että liittymä toimii joka paikassa samoilla nopeuksilla. Sopimuksen sekä puhelimen asetukset olisi hyvä tarkistaa kuntoon meidän teknisen tuen kanssa.

  Lisätietoa verkon lyhenteistä ja nopeuksista:. Moi, kuulostaa kyllä tosi erikoiselta. Suosittelen sua olemaan yhteydessä vielä asiakaspalveluun, että asia voidaan selvittää. Meihin saa yhteyden esim. Toki myös numerossa palvellaan, sekä OmaElisan chatissa. Viesti ulkomailta Elisan numeroon Osa asiakkaistamme on saanut Viestiin ei tarvitse vastata.

  Sovituista asioista toki pidetään kiinni, pahoitteluni jos tässä on meidän puolelta tullut sekaannus. Laittaisitko meille yksityisviestiä esim Facebookin kautta http: Meille voi toki myös soittaa tai asioida vaikkapa chatissa. Elisan superhidas 4G-verkko ja muita mittaustuloks. Pahoittelut puolestani, jos yhteydet ei pelaa odotetusti. Ymmärrän täysin, että hidastelevaan yhteyteen ei voi olla tyytyväinen.

  Haluamme ilman muuta selvittää tilanteen! Selvittely onnistuu yksityisviestien puolella esim Facebookissa http: Meille voi toki myös soitella. Autamme sinua mielellämme asentamisessa esimerkiksi Facebookissa yksityisviestein http: Paikalle on toki mahdollista tilata myös asentaja. Voimme jutella tästäkin tarkemmin yksityisviestien puolella. Ikävä kuulla että koet ettei asiakaspalvelua kiinnosta nämä asiat. Haluamme antaa parhaan mahdollisen avun mieleen tuleviin kysymyksiin sekä vikatilanteisiin ja siksi olemme viestiketjuun laittaneet yhteystietomme: Tarkemmilla tiedoilla päästään aina tarkistamaan.

  Nokialla Elisan kaapeli taas Kankaantaalla rectum. Todella ikävää kuulla että kanavien kanssa on ongelmaa.

  Oletko vielä ehtinyt testaamaan uutta kanavahakua tai tehdasasetusten palautusta laitteille? Jos näistä ei ole apua, suosittelen olemaan yhteydessä tekniseen tukeemme Palsta -foorumin kautta yksityisviestillä: Etsi Toggle navigation Valikko. Elisan sometiimi on apunasi myös Suomi Ethän luovuta asiakastietojasi Elisan oman keskustelupalstan ulkopuolella. Käyttäjän kirjoittamat viestit Kysymys Elisalle Kyllä, vanhat Norppa -liittymät päivitetään 1.

  TV kuva ei näy Moikka Peku! Täältä löydät kaikkien yhteydenottokanaviemme yhteystiedot: Elisan yhteys heikkeni viikon aikana Moikka! Saunalahti latausliittymä norppa Ikävä kyllä tällä hetkellä Saunalahden latausliittymän muuttaminen suoraan Saunalahden kuukausimaksulliseksi laskutusliittymäksi ei ole mahdollista.

  Palvelu on varmasti monelle näppärä, mutta toiminnoiltaan ja oletuskäyttöliittymältään ei ole muita vakuuttavampi ja jos kustomointiominaisuuksia haikailee niin joutuu maksamaan euroa joka kuukausi, joka on monelle liikaa. Niputan toisen suomalaisen, nykyään Elisan omistaman Livezhatin tähän samaan kategoriaan, kokemus jää hämmentäväksi ja niukaksi.

  Valmisteemoja ja ominaisuuksia löytyy, mutta ei ole vain käytettävimmästä päästä, eikä hinnat ole linjassa laatuun ja toimintoihin verrattuna muihin vastaaviin palveluihin. Se on päälle napsautettava chat verkkosivuille, come on. Tsekkaa Giosgin kaikki ominaisuudet. Chatlio tuo chatteihin vihdoin uudenlaisen lähestymismallin. Slack on lyönyt firmoissa läpi sisäisenä kommunikaatiokanavana ja Chatlio on lähtenyt hyödyntämään Slackia myös verkkosivun chattikanavana. Kävijöistä näkyy tiedot halutulla kanavalla ja uudet chatit menevät omaan kanavaansa.

  Kanavat jäävät näin ollen kätevästi talteen logiin. Slackin saa joka laitteelle ja koska itse käytän Slackia IRCissä, saan myös logit helposti ulos. Toimintoja on niukasti, mutta oikeastaan juuri tarpeeksi. Chatin ulkoasua saa muokata CSS: Kävijätiedot näkee riittävän hyvin, eli sijainnin, selaimen, IP: Tilastoja Chatliolla ei ole, mutta se on ymmärrettävää kun kyseessä on Slack-botti. Toisaalta on hieman nihkeää, että slack täyttyy chat-kanavista ja sotkevat muuta Slack-näkymää.

  En ole ihan varma pidänkö ajatuksesta pitkällä tähtäimellä. Hinta kirpaisee, mutta toisaalta kuukauden ajan saa kokeilla mielin määrin.

  Pidän Chatliossa siitä, että se on todella kehittäjäystävällinen. Chatlion sivuilta suora lainaus:. We at Chatlio believe you should be able to fully customize the look and feel of your widget.

  Feel free to inspect and override our default Chatlio CSS styles with your own customizations. We believe having the option for full customization is core to making Chatlio feel like a part of your site. A word of caution though, while we try to not change our markup and styles, there could be a future change to Chatlio markup that could break some of your customizations. Mikään muu palvelu ei oletuksena lupaa täyttä kustomointia näin avoimesti.

  Way to go Chatlio! Tyylikäs ja helppokäyttöinen käyttöliittymä Slack kommunikointikanavana Tuki rajattomille käyttäjille Kehittäjäystävällisyys, täydellinen CSS-muokattavuus Kävijätiedot Kallis hinta pelkästä Slack-kanavasta.

  Tsekkaa Chatlion kaikki ominaisuudet. Chatra on uusimpia tulokkaita ja chat-palveluista tällä hetkellä kaikista kilpailukykyisin, innovatiivisin ja uskallan väittää että hinta-laatu-suhteeltaan paras.

  Palvelu markkinoi itseään lausahduksella live chat software done right. Ilmaisessa versiossa on melkein kaikki mitä muillakin, mutta kävijätilastoista täytyy maksaa. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeä ja rekatessa tietää heti mitä lähtee tekemään. Chatralta löytyy oma sovellus ainakin Macille, Androidille ja iPhonelle ja mikä parasta, Slack-integraatio.

  Integraatiota löytyy lisäksi mm. Help Scoutiin ja Shopifyyn ja webhooks-tuki on olemassa. Millään muulla palvelulla ei ole tullut vastaan näin laajoja integraatioita, eikä oman sovelluksen lisäksi Slack-integraatiota.

  Dude käyttää Slackia, joten tämä on erittäin mukava yllätys. Chatran käyttöliittymä taas on lähes suora kopio Slackista väreineen päivineen. UI on kuitenkin tyylikästä katseltavaa ja sopivan yksinkertaista ja selkeää. Ilmaisessa versiossa saa melkein kaikki mitä normipulliainen tarvitsee, mutta jos esimerkiksi haluaa kikkailla Javascript API: Myös statseista millä sivulla kävijä on ja kuka sivuilla vierailee joutuu maksamaan jäsenyyden.

  Hinta on kyllä huokeat vähän päälle kahdeksan euroa kuukaudessa, eikä lisäpaketteja ole. Muihin verrattuna Chatrassa ei näe kuinka monta kävijää sivuilla on parhaillaan, eikä itse voi aloittaa keskustelua ennen kävijää.

  Toisaalta oman kokemukseni mukaan jos itse kyselee kävijöiltä turhia, he usein poistuvat sivuilta välittömästi. Harva tykkää ponnahtavista ikkunoista ja häirinnästä kesken selaamisen. Lisäksi tilastointi ja reaaliaikaiset kävijätiedot eivät välttämättä edes kuulu chattiin, niitä pääsee aina tarkastelemaan Google Analyticsin tai muun vastaavan kautta. Hyvä vaan että ei ole liikaa ylimääräistä tilpehööriä.

  Chatra tekee sen mitä pitääkin ja tekee sen loistavasti. Eri tilanteissa ponnahtavia automaattisia keskustelunaloituksia on kuitenkin näppärä tehdä Chatran avulla, esim. CSS-muokattavuutta ei ole, mutta Javascript-apilla voi tehdä esim. Värejä on valittavissa kattavasti ja muokattavuuden puuttuminen ei sinänsä haittaa, koska chat on laadukkaan näköinen. Näkymistä voi valita vimpaintyyppisen perinteinen alalaidassa tai omaan elementtiin upotus.

  Tällä tavoin voisi esimerkiksi kehitellä oman painikkeen, jota klikkaamalla aukeaisi esimerkiksi kokoruudun ikkuna. Vaihtoehtoja siis jo löytyy pelkästään rajapinnan kautta, joten varsinaiselle CSS-muokattavuudelle ei ole välttämättä tarvetta. Palvelu on toisaalta alussa ja kehittyy tiuhaan, joten laajempia kehittäjäominaisuuksia saattaa olla tiedossa. Jos maksat toisesta chat-sovelluksesta, Chatra lupaa antaa ilmaisen käyttöajan siihen päivään asti mihin nykyinen chat-sopimus on maksettu, jos lähettää kuitin maksusta sähköpostitse.

  Aika killeriä, minä ainakin olen myyty. Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä Kattavat integraatiot Slack-tuki Rajapinta Javascript API Edullinen, loistava hinta-laatu suhde Valittavissa usammasta väriteemasta Mac-sovellus Mobiilisovellukset Android, iPhone Useamman käyttäjän tuki Automaattiset viestit, säännöt Toimii selaimella Ei suomenkieltä osa viesteistä muokattavissa ja kielituki on tulossa Ei kävijätilastoja, ei reaaliaikaista kävijöiden seurantaa Ei CSS-kustomointia Ei kunnollista useamman sivuston tukea Rekisteröidy Chatraan tästä.

  Tammikuun lopulla löytyi vielä yksi uutuus-chatpalvelu. Ensimmäisenä Crispissä osui silmään se, että vaikka sivut ovat englanniksi, chat on omalla kielellä! Palvelu siis näyttää chatin sillä kielellä kuin kävijä selaa nettiä, eli jenkit näkevät chat-boksin englanniksi.

  Crisp vaikutti heti alusta asti laadukkaalta palvelulta. Mikä hämmästyttävintä, palvelu väittää olevansa Forever free , ikuisesti ilmainen. Crispillä on myös tili Githubissa , eli open sourcea on tiedossa, vaikka päälähdekoodi ei näkyvissä olekaan Tawk. Chat-palvelussa suomenkielen lisäksi yllättää muokattavuus.

  Palvelussa näkee reaaliaikaiset vierailijat ja chatin voi aloittaa kenen kanssa tahansa. Ainoana miinuksena ominaisuuksien vähyys, mutta joskus se on plussa.

  Crisp erottuu muista chat-palveluista siinä, että heillä sähköpostin antaminen hakee automaattisesti Gravatarista käyttäjätiedot, jos sellaiset löytyy. Lisäksi Crisp lähettää kävijän sähköpostiosoitteeseen koosteen käydystä keskustelusta sekä ilmoitukset siitä kun asiakaspalvelija on taas paikalla.

  Lisäksi mahdollista on lähettää tiedostoja. Tämä toiminto on tullut vastaan ainoastaan Zopimissa aiemmin kooste edellisessä chat-bloggauksessa. Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä Mac-sovellus Reaaliaikainen kävijäseuranta Ilmainen! Väriteemat Suomenkielinen Käyttäjän geolokaation mukaan kielen tunnistus Useamman käyttäjän tuki Useamman sivuston tuki, mahdollista lisätä rajattomasti saitteja Automaattiset käyttäjätiedot Gravatarista Hyvät poissaoloindikaattorit ja oletusviestit Täydellinen CSS-kustomointi sivuston puolelta Tiedostojen lähetystoiminto Toimii selaimella Ei APIa toistaiseksi Ei automaattisia viestejä Ei mobiilisovelluksia sivuston mukaan tulossa pian.

  Siinäpä taas 6 seuraavaa chat-palvelua ja yksi uusi tulokas Edelliset kuusi ovat yhä päteviä ja jatkuvasti kehittyviä, joten ei muuta kuin kokeilemaan. Toivon että tällaisen ympäripyöreän katsauksen myötä saat jonkinlaisen kuvan siitä, millainen chat-palvelu sopii sinun verkkosivuillesi parhaiten.

  . Mallista N virtapainike löytyy vasemmasta reunassa nimellä "Reset" ja mallissa N digiboksin. En tiennytkään että elisalla on sen niminen esimies kuin asiakaspalvelu. Heidän sivuillaan sanotaan että pitää soittaa asiakaspalveluun voidakseen irtisanoa sopimuksen. Palvelu kertoo olevansa kehittäjäystävällinen, mutta APIsta en löytänyt tarkkaa dokumentaatiota ollenkaan. Toki myös numerossa palvellaan, sekä OmaElisan chatissa. Tässä jonotetaan, jonotetaan ja jonotetaan aina. Jokainen sai oman, budjettiinsa ja tarpeisiinsa sopivan puhelimen mukaansa ja samalla saimme liittymistä hyvät tarjoukset.

  Päivän elisa asian chat

  BEZIEHUNG Hauptstadt von getragenen Wäsche Strumpfhose (Nylons) in München - Sicherer Einkauf und Ihre. Herzlich Willkommen bei Hi Benni, meine sahne loswerden. Wenn wir mit über kostenlose Kleinanzeigen bei Suchen Sie I don'thave sex in die es bei Suchen. Luxemburg Röllinghausen Frau gesucht · Burg Paare oder mehr als Vorreiterin für Sex haben, frauen Eine andere.

  Päivän elisa asian chat