Recent Posts

  Finswingers upea pillu

  Näin miten Veikon kulli painui siskoni vittuun, häpyhuulet olivat pullukkaiset ja liikkuivat Veikon työntöjen tahdissa, siskoni vaalea karvoitus oli kostean näköinen ja kai olikin, kun Veikko oli nuollut pillua äsken. Samalla hän puri ja imi siskoni rintoja ja kaulaa aivan kirjavaksi.

  Siskoni laittoi kätensä heidän väliinsä ja alkoi kosketella itseään samalla, kun Veikko nai häntä tasaisen rauhallisesti. Riittan vaalea lyhyeksi leikattu tukka oli Veikon sormien puristuksessa, kun Veikko suuteli häntä suulle ja Riitan käsi liikkui heidän välissään. Riitan silmät olivat miltei kiinni ja näin miten hänen huulensa olivat turvonneet ja olivat aivan punaiset.

  Siskoni huohotti aika kovaa Veikon alla ja toinen käsi painoi Veikkoa olkapäästä itseään vasten. Siskoni otti kätensä pois heidän välistään ja näin miten sormet kiilsivät kosteudesta, siinä oli kaikki eritteet mitä siskoni pillusta oli lähtenyt. Oli kiihottavaa katsoa kun siskoni puristi molemmat kätensä Veikon selän ympärille ja pienet sormet painoivat jäljet Veikon selkään. Hän kietoi jalkansa Veikon pakaroiden päälle ja reidet olivat taas kiihottavan näköiset, kun ne olivat jännittyneet ja reidet olivat leveän näköiset.

  Siskoni pillu näkyi hyvin ja Veikon siinä liikkuva kulli samoin. Veikkokin huohotti ja oli aivan kiinni siskossani imien hänen kaulaansa jälkiä ja näytti siltä, että molemmat olivat kohta huipulla. Näin miten Veikon kyrpä pumppasi siskoani ja spermaa valui siskoni häpyhuulilta.. Viimein molemmat lopettivat liikehtimisen ja Veikko kierähti siskoni päältä sivulle kyljelleen makaamaan. Minä otin keittiöstä hiljaa juotavaa ja menin omaan huoneeseeni takaisin yläkertaan jossa runkkasin itseäni ja tulin heti muutaman vedon jälkeen ja ryhdyin myös nukkumaan.

  Aamulla menin syömään aamupalaa niin Veikko oli jo ulkona töissä. Siskollani oli kietaisuhame päällään joka jäi reilusti polvien yläpuolelle paljastaen reidet hyvin. Katsoin siskoani ja näin jäljet hänen kaulassaan, siskoni näki katseeni. Riitta meni punaiseksi naamastaan.. Siskoni ei puhunut mitään hetkeen aikaan, sitten hän nyökkäsi. Saimme syötyä ja vein astiat tiskipöydälle ja siskonikin nousi ja keräsi ruuat pois pöydästä. Hän tiskasi astioita, kun kysyin missä Veikko on,..

  Riitta oli selin minuun ja katselin hänen pyöreää takamusta ja reisiä. Takamus keikkui kun hän tiskasi astioita. Sain nostettua hameen ylös ja näin siskoni alushousut, jotka olivat samat joihin hän oli illalla pyhkinyt spermaa, päätellen tahroista joita housuissa oli. Nostin hameen ylös ja ujutin käteni alushousujen kumilangan alle ja vedin housut alas.

  Siskoni peppu oli pyöreä ja siloinen,,pudotin verkkarini alas nilkkoihin. Nousin ylös ja minun kullini oli aivan kovana. Painauduin kiinni Riittaan ja ohjasin kullini liukkaaseen vakoon.

  Se meni helposti sisään ja aloin työntään syvemmälle. Oli ihana tunnen kun olin niin syvällä kuin kullini meni. Tunsin siskoni sormien liikkuvan vaolla ja miten hän huokaili.. Tunne oli aivan uskomaton, puristelin sormillani Riittan pakaroita ja reisiä..

  Riitta huohotti ja hänen kätensä liikkui kiivaasti vaon yläosassa. Tunsin kun minulta lähti elämäni ensimmäinen ruiskaus spermaa pilluun,,olin kuin unessa, kun suhkuttelin lastini Riittan pilluun.

  Samassa Riittakin sai orgasmin omien sormiensa avulla ja minun kullini oli jo pehmenemässä ja lurpsahti pois Riittan pillusta. Riittakin nousi seisomaan ollen selin minuun edelleen, laitoin käteni hänen rinnoilleen puristellen niitä painaen samalla huuleni hänen kaulaansa vasten ja imaisin kaulaan jälkeni.

  Tämä kesä oli kesä jolloin poikasesta tehtiin "mies" heinätöiden ohessa. Ja Silja oli tietysti kontillaan siten, että käytännössä rintoihin oli Reinolla esteetön näköala. Olin huomaavinani, että hiekkakerros vanhan miehen jalkovälissä kohosi vähän….

  Eräänä päivänä nukahdin rannalla tuoliin ja heräsin parin tunnin kuluttua iltapäivällä hirveään janoon. Aurinko porotti ja tunsin kuivettuvani siihen paikkaan. Sanoin vanhemmille käväiseväni hakemassa juotavaa. Äiti sanoi Siljan lähteneen hakemaan juotavaa hotellilta ja tulevan kohta takaisin. Isä kuorsasi torkuilla ja aurinkotuolin vierellä oli epäilyttävän monta tyhjää oluttölkkiä. Totesin, että nyt alkaisi tämä poika kuivua kuoliaaksi, jos ei saisi vettä ja äkkiä.

  Lähdin kulkemaan hotellille ja nappasin matkalta limupullon, joka tyhjeni hujauksessa. Hotellilta lähdin vielä hakemaan rantalukemista. Huomasin, että Siljaa ei näkynyt rannalla. Lähetyessäni hotellihuoneemme pihaporttia aloin kuulla ääntä, joka nosti sykettä ja hengitystäni. Hiipiessäni lähemmäs homma alkoi selvitä. Hiivin ikkunan alla ja vilkaisin eteen vedettyjen verhojen raosta nähdäkseni, kuinka sängyssä oli jo täysi tohina päällä. Arvatenkin hermostuneesta alusta oli edetty nopeasti tositoimiin.

  Silja oli sängyllä selällään ja Reino nussi tyttöä innokkaasti. Katsoin touhua kauhuissani ja samalla kiihottuen. Reinon pylly souti Siljan jalkovälissä, panohommiin harjaantuneet pakarat tuikkivat tehokkaasti kyrpää nuoreen pilluun. Silja myötäili Reinon panotyöntöjä huokaillen ja voihkien, suu kiihottuneesti hymyillen. Kädet olivat Reinon niskan takana ja silittelivät välillä miehen tukkaa.

  Silja huolehti huohotellen kokeneen miehen alla. Reino keskeytti panon, suukotti tyttöä rinnoille ja kaulalle rauhoittavasti ja tuumasi, että Eila oli visusti rannalla auringon alla eikä ihmetellyt sen enempää, missä ukko oleskeli.

  Oli vain tyytyväinen, kun sai olla omissa oloissaan. Varmasti jossain sellaisessa tilanteessa, kun muut eivät olleet nähneet, Silja ja Reino olivat jotenkin sanattomasti sopineet tästä. Tiedä vaikka Reino oli jo hämärinä iltoina ravintolassa tai käytävillä antanut vaivihkaa käsiensä löytää tiensä nuoren Siljan selälle, lantiolle, käsille, takapuolelle… Ja Silja oli arvatenkin jo alkupäivinä kiinnittänyt huomiota charmikkaaseen, salaperäisellä tavalla kiehtovaan ja totta vie isokaluiseen, pedissä kokeneeseen mieheen.

  Suuri kyrpä heilahteli ja mies pyyhkäisi hikeä otsaltaan. Iso sauva oli seisokissa juuri niin valtava, kuin mitä velttonakin antoi ymmärtää. Yläviistoon sojottava, kondomin peittämä varsi lähenteli varmasti 30 senttiä ja suonikkaan mahtielimen päässä komeili iso terska kuin tatti! Siljan ihaileva katse sädehti, kun tyttö silitteli ja koetti kyrpää kätösillään.

  Reino myhäili tyytyväisenä katsellessaan Siljaa ihailemassa jumalattoman kokoista meisseliään. Vanhan Eila-rouvan pesän vaihteluksi sai kokenut mies nyt nuorta rasiaa, isoilla tisseillä varustettua koto-suomalaista tyttöä. Reino alkoi taas panna Siljan antautuessa auliisti, tällä kertaa takaapäin. Voihkina ja parahtelu yltyi molemmilla, varsinkin Siljalla, joka puristi nyrkeillään tyynynlaitoja ja hihkui kiihkeänä tukahduttaen huutoaan.

  Reino piikkasi kyrvällään melkoista tahtia, munkkeja samalla hyväillen, takaapäin pilluun ja aloin pelätä siskotytön rasian puolesta. Katselin nussimista oma jorma oikosenaan. Nuorena sällinä tietysti naimisen näkeminenkin oli jotain aivan ihmeellistä. Vanhan työmiehen lapiokourat pitivät lanteista kiinni kuin kahvoista ja sauva pumppasi pillussa työntyen niin syvälle kuin iso ohjus nyt mahtui, muutaman sentin.

  Vielä lopuksi Reino tuli Siljan päälle. Otsa hiessä helmeillen tyttö levitti haarojaan äärimmilleen, kun Reino nyt itse hurmoksessa parahdellen pani. Kun Reino sitten huudahtaen tuli, hän nojasi käsiinsä polvien melkein pettäessä siemensyöksyn räjähtäessä isoista palleista. Vahva kyrpä pumppasi siementä nytkähdellen ja oli onni, että välissä oli kumia.

  Siirryin äkkiä pois ikkunan alta posket punoittaen ja oma kalu sojottaen. En tiennyt mitä ajatella. Tajusin vain, että vanha isokyrpäinen työmies oli juuri kellistänyt siskoni, tytön aika estottomalla myötävaikutuksella. Silja saapui kohta rannalle juomapullojen kanssa posket punoittaen, syyllisyyttä peitellen hymyillen, tukka vähän sekaisin. Sen päivän jälkeen leikit rannalla eivät olleet niin ilmeisen kiusoittelevia, kun paineet oli saatu hotellihuoneessamme purettua.

  Ainakin kerran tosin arvasin Siljan myöhemmin viimeisellä lomaviikolla lähteneen hotellille vähän epäilyttävän näköisenä, todennäköisesti Reinon pantavaksi. Myöhemmin kotona kyselinkin Siljalta Reinosta, mutta emme tähän päivään mennessä ole asiasta mitään keskustelua käyneet, eikä Silja ole ollut innokas ainakaan tunnustamaan mitään. Tagit Ihana pillu iso kyrpä isokaluinen kireä pillu Kireäpilluinen tyttö Kokenut panija Kondomi orgasmi teinipillu Vanhempi panomies.

  Isin pikku kiimapillu osa 2: Oli kulunut vajaan viikon verran kun olin menettänyt neitsyyteni …. Kello luokan seinällä tikittää väsymättömänä ja näyttää vasta puolta. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Otsa hiessä helmeillen tyttö levitti haarojaan äärimmilleen, kun Reino nyt itse hurmoksessa parahdellen pani ja laukesi korahtaen sisälle. Tyttö Ihana pillu sinulla huhtikuu 20, Suuri ikäero 1 Kommentti 34, Näyttöä.

  ... Näki, että oli tullut töitä paiskittua nuoruusvuosista lähtien. Finswingers upea pillu tuli huomattua, että mistään toppauksista ei Reinolla ollut kysymys. Veikko pyöritti päätään siskoni jalkojen välissä ja siskoni piti käsiään omilla reisillään jotka olivat pingottuneet kiltäviksi ja kesän rusketus teki reisistäkin toisi kiimaisen näköiset. Ainakin kerran tosin arvasin Siljan myöhemmin viimeisellä lomaviikolla lähteneen hotellille vähän epäilyttävän näköisenä, todennäköisesti Reinon pantavaksi. Vanhan Eila-rouvan pesän vaihteluksi sai kokenut mies nyt nuorta rasiaa, isoilla tisseillä varustettua koto-suomalaista tyttöä. Veikko oli siskoni huoneessa ja hänen sänkynsä edessä alastomana.

  SUOMEN PISIMMÄT TREFFIT RIIHIMÄKI THAI HIERONTA

  Riitta-siskoni otti paidan pois ja oli nyt aivan alaston kuten Veikkokin. Veikko pyöritti päätään siskoni jalkojen välissä ja siskoni piti käsiään omilla reisillään jotka olivat pingottuneet kiltäviksi ja kesän rusketus teki reisistäkin toisi kiimaisen näköiset. Siskoni jalat levällään ja polvet koukussa, kun vanha mies nuolee hänen pilluaan oli kiihottavaa katseltavaa.

  Veikko nousi ylös ja siirtyi istumaan siskoni rintojen kohdalle tukien itseään polvillaan ja työnsi ison punertavan kullinsa siskoni suuhun. Kulli oli melko paksu ja mustanpuhuva, mutta terska oli helakanpunainen. Miksi et kysyi Veikko.. Ei, en saata kun se tuoksuu. Veikko oli hiljaa ja painoi kullinsa siskoni suuhun ja hetken kuluttua kuului maiskutus kuin tikkaria olisi imeskelty..

  Veikko veti hetken kuluttua kullinsa pois siskoni suusta ja siirtyi alaspäin. Veikko nosti siskoni jalkoja ja laitoi kätensä siskoni pyllyn alle nostaen Riittaa ylöspäin. Siskoni kädet olivat puristuneen sängyn reunaan.. Näin miten Veikon kulli painui siskoni vittuun, häpyhuulet olivat pullukkaiset ja liikkuivat Veikon työntöjen tahdissa, siskoni vaalea karvoitus oli kostean näköinen ja kai olikin, kun Veikko oli nuollut pillua äsken.

  Samalla hän puri ja imi siskoni rintoja ja kaulaa aivan kirjavaksi. Siskoni laittoi kätensä heidän väliinsä ja alkoi kosketella itseään samalla, kun Veikko nai häntä tasaisen rauhallisesti.

  Riittan vaalea lyhyeksi leikattu tukka oli Veikon sormien puristuksessa, kun Veikko suuteli häntä suulle ja Riitan käsi liikkui heidän välissään. Riitan silmät olivat miltei kiinni ja näin miten hänen huulensa olivat turvonneet ja olivat aivan punaiset. Siskoni huohotti aika kovaa Veikon alla ja toinen käsi painoi Veikkoa olkapäästä itseään vasten. Siskoni otti kätensä pois heidän välistään ja näin miten sormet kiilsivät kosteudesta, siinä oli kaikki eritteet mitä siskoni pillusta oli lähtenyt.

  Oli kiihottavaa katsoa kun siskoni puristi molemmat kätensä Veikon selän ympärille ja pienet sormet painoivat jäljet Veikon selkään. Hän kietoi jalkansa Veikon pakaroiden päälle ja reidet olivat taas kiihottavan näköiset, kun ne olivat jännittyneet ja reidet olivat leveän näköiset. Siskoni pillu näkyi hyvin ja Veikon siinä liikkuva kulli samoin.

  Veikkokin huohotti ja oli aivan kiinni siskossani imien hänen kaulaansa jälkiä ja näytti siltä, että molemmat olivat kohta huipulla.

  Näin miten Veikon kyrpä pumppasi siskoani ja spermaa valui siskoni häpyhuulilta.. Viimein molemmat lopettivat liikehtimisen ja Veikko kierähti siskoni päältä sivulle kyljelleen makaamaan. Minä otin keittiöstä hiljaa juotavaa ja menin omaan huoneeseeni takaisin yläkertaan jossa runkkasin itseäni ja tulin heti muutaman vedon jälkeen ja ryhdyin myös nukkumaan. Aamulla menin syömään aamupalaa niin Veikko oli jo ulkona töissä. Siskollani oli kietaisuhame päällään joka jäi reilusti polvien yläpuolelle paljastaen reidet hyvin.

  Katsoin siskoani ja näin jäljet hänen kaulassaan, siskoni näki katseeni. Riitta meni punaiseksi naamastaan.. Siskoni ei puhunut mitään hetkeen aikaan, sitten hän nyökkäsi. Saimme syötyä ja vein astiat tiskipöydälle ja siskonikin nousi ja keräsi ruuat pois pöydästä. Hän tiskasi astioita, kun kysyin missä Veikko on,.. Riitta oli selin minuun ja katselin hänen pyöreää takamusta ja reisiä.

  Takamus keikkui kun hän tiskasi astioita. Sain nostettua hameen ylös ja näin siskoni alushousut, jotka olivat samat joihin hän oli illalla pyhkinyt spermaa, päätellen tahroista joita housuissa oli. Nostin hameen ylös ja ujutin käteni alushousujen kumilangan alle ja vedin housut alas.

  Siskoni peppu oli pyöreä ja siloinen,,pudotin verkkarini alas nilkkoihin. Jo muutaman vuoden eläkepäiviä viettänyt pariskunta oli mukavaa seuraa, joiden kanssa vanhempanikin viihtyivät.

  Ensimmäisen viikon ensimmäisinä päivinä otimme aurinkoa hotellin altaalla ja tunsin tylsistyväni jo alkuunsa. Olisi edessä vielä pitkä kaksiviikkoinen. Eila ja Reino touhusivat hekin altaalle muiden sekaan uimaan.

  Hotellissa oli aika vähän suomalaisia. Pääasiassa seuranamme oli saksalaisia ja englantilaisia turisteja. Suomalaisestahan he tuntuvat aina puheliailta ja sosiaalisilta — ja suomalaiset heistä tylyiltä tuppisuilta. Eila ja Reino polskivat altaassa Reinon ottaessa oikein muutaman kroolivedon, vaikka kohtahan altaan reuna jo tuli vastaan; mikään matka-allas ei ollut kyseessä.

  Hieman harmaantuneen ja keskeltä jo kaljuuntuneen Reinon noustessa ylös altaasta huomio kiinnittyi vanhan miehen uimahousujen etumukseen: Kunnioitusta herättävä iso elin ei jäänyt varmaan muiltakaan huomaamatta. Vieressä istuva, vähän känninen engelsmanni sanoi naurahtaen englanniksi, että siinä on vanhalla kaverilla kunnon maila. Engelsmannin rouva keskeytti kirjansa seuraten Reinon askeleita, tuijottaen herpaantumatta vanhan työmiehen varustusta.

  Pudisteli sitten päätään ja naurahti, että soisi omallakin ukolla olevan jotain samaa kokoluokkaa. Mies hörähti kaljatölkkinsä kanssa. Myöhemmin hotellin turkkilaisessa saunassa, eli vähän normaalia kuumemmassa kosteassa huoneessa, Reino oli istuskelemassa samaan aikaan, ja koska paikassa ei oikeastaan muita kuin meitä suomalaisia käynyt, niin oltiin ilman uimahousuja. Siinä tuli huomattua, että mistään toppauksista ei Reinolla ollut kysymys.

  Kyrpä oli iso, oikea mahtimulkku. Reino oli muutenkin melko hyvin säilynyt lihaksikas ukko. Näki, että oli tullut töitä paiskittua nuoruusvuosista lähtien. Altaalla ja rannalla vietimme aikaa vanhempien, siskon ja Reinon ja Eilan kanssa. Jossain vaiheessa olin huomaavinani, että Reinon silmät lepäsivät melko usein Silja-siskoni vartalossa.

  Silja oli vaalea, mukavasti jo Suomessa ruskettunut, vähän ujo tyttö, jonka pinnan alla kupli enemmän, kuin mitä ilmiasu antoi ymmärtää. Pelailimme rannalla rantatennistä ja lentopalloa. Silloin olin katsovinani, että Reinoa taisi pelipallojen sijaan kiinnostaa Siljan pallot, nimittäin rinnat, jotka tietysti pelaillessa heiluivat bikineissä melko vallattomasti.

  Olin hämilläni omasta epäluuloisuudestani, kun aloin nähdä Siljan jotenkin nauttivan vanhan Reinon huomiosta. Ilmassa olin aistivinani kömpelöä flirttiä, ja pelitilanteissa Silja aika usein antautui sellaiseen tilanteeseen, jossa syntyi kosketus Reinon vahvojen käsivarsien ja jykevän karvaisen rintakehän kanssa. Kun vielä olin noin viikon jälkeen huomaavinani, että Silja laittoi rannalle jälleen kerran kaikkein antavimmat keltaiset kolmiobikinit, jotka hyvä kun totta puhuen jättivät juuri mitään arvailujen varaan, aloin olla varma, että kilttinä tunnettu siskotyttö kiusasi vanhaa ukkoa tahallaan.

  Vaikka kysymys olikin siskostani, niin kyllä Silja oli miehisessä mielessä vipinää aiheuttava näky: Olin vakoillut joskus kavereiden vaatimuksesta siskotytön kuppikokoja, ja kaikki liivit vaatekomerossa olivat D: Silja oli hiljainen ja vaatimaton tyttö, joka lukioaikoina oli ollut se somistus, jota koulun jokainen kiimainen kolli salaa halusi panna. Asetelma rannalla ei antanut minulle rauhaa, varsinkaan kun leikimme eräänä päivänä hiekkaan hautaamista.

  Kun Reinoa haudattiin Mallorcan vaaleaan rantahiekkaan hiekkalapioilla ja sangoilla, Silja omistautui vaivihkaa kasaamaan tavaraa painottuen Reinon jalkopäähän ja jalkoväliin, jossa pullotti se valtava kalu, joka oli kerännyt huomiota jo aikaisemminkin. Ja Silja oli tietysti kontillaan siten, että käytännössä rintoihin oli Reinolla esteetön näköala. Olin huomaavinani, että hiekkakerros vanhan miehen jalkovälissä kohosi vähän…. Eräänä päivänä nukahdin rannalla tuoliin ja heräsin parin tunnin kuluttua iltapäivällä hirveään janoon.

  Aurinko porotti ja tunsin kuivettuvani siihen paikkaan. Sanoin vanhemmille käväiseväni hakemassa juotavaa. Äiti sanoi Siljan lähteneen hakemaan juotavaa hotellilta ja tulevan kohta takaisin. Isä kuorsasi torkuilla ja aurinkotuolin vierellä oli epäilyttävän monta tyhjää oluttölkkiä.

  Totesin, että nyt alkaisi tämä poika kuivua kuoliaaksi, jos ei saisi vettä ja äkkiä. Lähdin kulkemaan hotellille ja nappasin matkalta limupullon, joka tyhjeni hujauksessa. Hotellilta lähdin vielä hakemaan rantalukemista. Huomasin, että Siljaa ei näkynyt rannalla. Lähetyessäni hotellihuoneemme pihaporttia aloin kuulla ääntä, joka nosti sykettä ja hengitystäni. Hiipiessäni lähemmäs homma alkoi selvitä. Hiivin ikkunan alla ja vilkaisin eteen vedettyjen verhojen raosta nähdäkseni, kuinka sängyssä oli jo täysi tohina päällä.

  Arvatenkin hermostuneesta alusta oli edetty nopeasti tositoimiin. Silja oli sängyllä selällään ja Reino nussi tyttöä innokkaasti. Katsoin touhua kauhuissani ja samalla kiihottuen. Reinon pylly souti Siljan jalkovälissä, panohommiin harjaantuneet pakarat tuikkivat tehokkaasti kyrpää nuoreen pilluun. Silja myötäili Reinon panotyöntöjä huokaillen ja voihkien, suu kiihottuneesti hymyillen.

  Kädet olivat Reinon niskan takana ja silittelivät välillä miehen tukkaa. Silja huolehti huohotellen kokeneen miehen alla. Reino keskeytti panon, suukotti tyttöä rinnoille ja kaulalle rauhoittavasti ja tuumasi, että Eila oli visusti rannalla auringon alla eikä ihmetellyt sen enempää, missä ukko oleskeli. Oli vain tyytyväinen, kun sai olla omissa oloissaan.

  ESCORT KOTKA SEKSISEURAA MIEHELLE

  : Finswingers upea pillu

  Rakel liekki free liian pieni pillu 236
  SEX GIRL HD KYRPÄNAAMA Siskoni otti kätensä pois heidän välistään ja näin miten sormet kiilsivät kosteudesta, siinä oli kaikki eritteet mitä siskoni pillusta oli lähtenyt. Kädet olivat Reinon niskan takana ja silittelivät välillä miehen tukkaa. Riittakin nousi seisomaan ollen selin minuun edelleen, laitoin käteni hänen rinnoilleen puristellen niitä painaen samalla huuleni hänen kaulaansa vasten ja imaisin kaulaan jälkeni. Siinä tuli huomattua, että mistään toppauksista ei Reinolla ollut kysymys. Riitta huohotti ja hänen kätensä liikkui kiivaasti vaon yläosassa.
  Erotic massage happy nai mua 737
  Finswingers upea pillu 271